2022.01.25.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Ha hallottál már a kriptovaluta kereskedelemről, és te is ki szeretnéd próbálni, a kezdeti izgatottság és lelkesedés után szembesülni fogsz azzal, hogy rengeteg munkaórát igénylő elfoglaltságot találtál magadnak. A tanulási fázist nem lehet megkerülni, de nagyon sok minden automatizálható.
Mi az a spot bot? Szükséged van rá?
Erre valók a kereskedő robotok

A fenti problémára a legkülönfélébb automatizált szoftverek kínálnak megoldást. Fontos, hogy a kereskedési céljaidnak megfelelőt válassz, mert az jelentős munkamennyiséget vesz le a válladról, és ha jól beprogramoztad, a folyamatos figyelmed nélkül is képes profitábilisan kereskedni helyetted. Először a követni kívánt stratégiát kell meghatároznod, majd az ehhez szükséges tevékenységek definiálása után könnyedén megtalálhatod a hozzád illő megoldást. Lehet, hogy egy RSI botra lesz szükséged, esetleg egy Launch bot a legmegfelelőbb? Netán egy Tradensea Spot bot hozza el a kívánt sikert?

Hogyan működik egy ilyen Spot bot?

Ez az eszköz a szokványos spot kereskedés segítésére lett megalkotva. Ezt a funkciót a napon belüli tranzakciók esetében és a napon túli kereskedésnél is képes ellátni. Be lehet állítani benne egy kereskedési darabszámot, ami által korlátlan számban kereskedik nekünk a beállított valutával. Sőt, nemcsak eladni és venni tud nekünk, hanem ezek különböző variációi is megvalósíthatók. Ez az automatizált szoftver arra is alkalmas, hogy az úgynevezett generátor segítségével egyedileg beállított előírások szerint, meghatározott százalékú változások bekövetkeztével beavatkozzon és kereskedjen.

A biztonság is nagyon fontos

A pénzed megóvásában a limit funkció fog segíteni neked. Ennek a használatával tudod beállítani, hogy a kereskedés során a tőkéd mekkora hányadát legyen képes a rendszer kockáztatni. Ha ez nem lenne elég, árfolyam réseket is meghatározhatsz. Ezek lesznek azok a rések, amiket te nem szeretnél lekereskedni, vagy esetleg a beállított tőkéd nem elegendő ezeknek a mozgásoknak a lekövetéséhez. Ezt a biztonsági limitet belátásunk szerint magasabb vagy alacsonyabb értékekre is állíthatjuk, később pedig ez természetesen bármikor módosítható. Fontos, hogy megértsd: ha limitet állítasz be, az nem fog kereskedni neked, csak limitálja a bevásárlásod mennyiségét.

Trailing Up és Trailing Down

Ezek a funkciók is részei a Spot botnak. Ha külön bekapcsolod őket, segítenek az árfolyammozgások lekövetésében, akár emelkedés, akár csökkenés következik be. A beállított árfolyamszintek átlépése esetén is biztosítja a folyamatos kereskedést.

Hodl kereskedés

A címadó automatizmus segítségével a Hodl kereskedést is gyakorolhatod. Ha ezt a stratégiát szeretnéd követni, csak a vételi pozíciókat kell beállítanod a programban, hogy aztán manuálisan értékesítsd a kilépési pontodon.

Egy ilyen kereskedő robot nem veszi el az adásvétel szépségét, de a monoton ismétlődő feladatokat képes levenni a válladról, hogy neked csak a stratégiaalkotásra kelljen figyelned.