2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2024.03.28.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
„Nem csak felelősségünk, lehetőségünk is van arra, hogy alakítsuk a világot." Így szólt a NEXON múlt heti felhívása csaknem 350 alkalmazottjához/munkavállalójához, akiket arra invitáltak, hogy személyesen is vegyenek részt a vállalat által támogatott faültetési akcióban 2024. március 22-én a Szentendrei Skanzenben.
Elkötelezettség a társadalmi felelősségvállalás mellett
A NEXON megalakulása óta, 35 éve komoly hangsúlyt fektetett a minőségre, a megbízhatóságra és az ügyfelei elégedettségére. Mindennapjaiban folyamatosan arra törekszik, hogy ne csak partnereit támogassa, hanem pozitív hatást gyakoroljon a társadalomra is, és hosszú távú fenntartható fejlődést segítsen elő. Papírmentes, digitális HR-megoldásaival nemcsak a partnervállalatok működésének hatékonyságnöveléséhez, hanem a környezet kíméléséhez, az ökológiai lábnyom csökkentéséhez is hozzá kíván járulni.

Felelős társadalmi szereplőként igyekszik jó példát mutatni mind vállalati, mind egyéni szinten. Ezért számos kezdeményezésben vesz részt a felsőoktatásban, tevékeny szerepet vállal különböző mentorprogramokban, az Országos Bérügyviteli Bajnokság alapítója, továbbá önkéntes tevékenységeken és közösségi projekteken keresztül aktívan részt vesz karitatív és környezetvédelmi programokban is. Ezen utóbbi törekvés egyike az "Ültess velünk egy fát" kezdeményezés. A korábbi szakmai konferenciákon, kiállításokon a NEXON standjához látogatók virtuálisan ültethettek egy fát, míg megismerték az innovatív, digitális HR-megoldásait. Ezeket a fákat valóban elültetik: a NEXON munkatársai önkéntes alapon vesznek részt az országban különböző faültetési programokban. Legutóbb épp a múlt hét péntekén a Skanzenben, ahol egy fasor telepítését támogatták anyagilag és saját kétkezi munkájukkal a vállalat dolgozói.

Az Alföld tájegységben elültetett díszkörtefák kapcsán Dr. Cseri Miklós, a Szabadtéri Néprajzi Múzeum főigazgatója személyesen is megköszönte az elvégzett munkát és a támogatást a jelenlévőknek, majd hozzátette, hogy reméli ez a kezdeményezés jó inspirációként szolgál majd más vállalatok és egyének számára, és így az intézmény a közeljövőben egyre többször tud majd beszámolni ehhez hasonló pozitív együttműködésekről.