2024.02.03.
Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont

Újabb bútoregyüttessel gazdagodott a gyulai múzeum

2024.01.25.
Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont

Múzeumi innováció Gyulán

2024.01.22.
Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont

Újabb Munkácsy-képek a gyulai kastélyban

Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont - Gyula
A gyulai Almásy-kastély
Cím: 5700, Gyula Kossuth u. 15.
Telefonszám: (66) 650-218
Nyitva tartás: H-V 9-19
2021.01.25.
festészet, hír, képzőművészet
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Bánfi Barna és Bagyinszki Zoltán fotográfusok, valamint a Karácsonyi János Katolikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium rajzpályázatának művei után helyi képzőművész közösség mutatkozik be a gyulai Vigadó körfolyosóján.
A Vigadó kiállítása
Tájképeikből válogatták össze a József Dezső Szakkör tagjai január 22-től megtekinthető tárlatuk anyagát, amely a gyulai Vigadó üveges körfolyosóján kerül bemutatásra. Az Erkel Ferenc Művelődési Központban működő amatőr művészeti csoport tevékenysége jól példázza, hogy a járványhelyzet sem akadályozhatja meg a választott tevékenységüket és közösségüket kedvelőket a közös alkotómunkában.

A szakkör tagjai jelenleg a közösségi médiában tartják egymással a kapcsolatot, zárt csoportjukban mutatják be egymásnak az elkészült festményeiket, s látják el tanáccsal egymást. Péntektől megtekinthető kiállításukon Hortobágyiné Benkő Jolán, Kondorosiné Ökrös Julianna, Papp Mária, Szabó József, Ungváriné Spiegel Julianna, Sütő Jánosné, Orestyákné Buka Mária, Török Erzsébet és Marosán Róza mutatja be tájképeit.

A József Dezső Szakkör kiállítása január 22-től egy hónapon át látható a gyulai Vigadó üveges körfolyosóján