2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2021.04.15.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Hamarosan elővehetjük azokat a cipőket, amelyeket eddig nem tudtunk hordani, de az is előfordul, hogy ideje néhány új darabot is beszerezni. A balerinacipőket például mindenki szereti, hiszen szinte bármilyen alkalomhoz és öltözékhez jól illeszkednek.
Könnyed tavaszi léptek - Balerina cipőkben
A következő pár sorban néhány minőségi márka minőségi termékével találkozhatsz! Lássuk, idén milyen fazonok között válogathatunk.

Mihez passzol a balerinacipő?

Nos, szerencsére ez egy olyan típusú lábbeli, amelyet a legtöbb típusú öltözékhez felvehetünk. Egy farmerszett, egy alkalmi vagy hétköznapi ruha mellett egyaránt jól mutatnak, ráadásul a színekkel is jól játszadozhatunk.

Ez a cipő típus a tavaszi és nyári melegben is kényelmes, nem izzad benne a lábunk, de fázni sem nagyon fog.

A vászon-, textil- és bőranyag egyaránt képviselteti magát a piacon, ráadásul a színskála valamennyi árnyalatával találkozhatunk a termékek kínálatában. De mégis milyen márkák között érdemes válogatni?

Balerinacipők - Milyen márkájú terméket válasszak?

A cipő piacon szerencsére számos minőségi márka kínálja fel az egyedibbnél egyedibb darabokat. Ezen termékek jellemzője a minőségi alapanyagok felhasználása, a speciális technológiák ötvözése, a rugalmasság és a jó ár-érték arány.

A Rieker, az S.Oliver, a Tamaris és a Gabor egyaránt a piacra dob különféle stílusokban balerinacipőket, s ezek közül a saját elvárásaidnak megfelelően választhatsz.

LifeStyleShop női cipői között egyébként mindenféle típusú lábbelit megtalálsz, így akár egyszerre beszerezheted az éves "cipőkészleted"!

Különleges technológiák, különleges minőség

Szó esett arról, hogy néhány márka speciális techológiával készíti vagy éppen látja el a cipőket, amelynek köszönhetően még jobban igazodnak a fogyasztói igényekhez. Egyszóval, a te életed is könnyebbé és kényelmesebbé tehetik.

A Marco Tozzi márka tervezői például az ún. ANTIshokk sarok technológiát fejlesztették ki. Így nemcsak a cipő lesz kényelmes, de a járást is stabillá varázsolják a lábbelik, mivel jelentősen csökken a hát területére eső nyomás.

Aztán ha tovább megyünk, kiemelhető még az S.Oliver páratlan technológiai húzása is, amelyet Soft Foamként ismernek. Ezáltal a cipő talpbetétje is jól alkalmazkodik a talp formájához.

A Gabor Optifit technológiája pedig lehetővé teszi, hogy a talpbetét kellő szellőzést hagyjon a lábaknak, így nem kell tartani az izzasztó körülményektől és a kellemetlen lábszagtól sem.

Amint azt látod, az ilyen márkák termékei mögött azért már sokkal komolyabb tervezés áll, mint a sarki kínai bolt cipői mögött. Hosszú távon, stabilan használhatóak a minőségi termékek, ráadásul a lábunk és gerincünk egészségét is megóvhatjuk.