2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2022.11.21.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Amikor azt hiszed, már minden tökéletes, akkor fogja magát a monitorod, és elkezd packázni veled. A géped és a billentyűzeted pedig mit sem ér egy megfelelő minőségű és teljesítményű monitor nélkül, ugye?
Monitort vásárolnál, de nem tudod, honnan?
Ilyenkor jön aztán a bőség zavara, ha beütöd a keresőbe a monitor vásárlása szókapcsolatot, annyi találat zúdul rád, hogy ha mindet át szeretnéd fésülni, fél év múlva lenne csak montirod.

Vásárolj használt monitort!

Ezzel lényegesen leszűkíted a találati listát, és az élen a Laptopland.hu használt monitorjait fogod találni. Ha szeretnéd megkönnyíteni a dolgod, akkor eszerint fogsz keresni. Minek kattintanál végig több tucat random webáruházat, hogy a vadiúj és egyben méregdrága monitorkínálatot végigpásztázd, hogy a végén rádöbbenj: most inkább még nem veszed meg, elleszel inkább a csíkos, halvány, vibráló eszközöddel.

Több szempontból is jobban jársz, ha használtan keresed ezt a terméket, mutatjuk is, hogy miért!

Egyrészt jóval olcsóbban megúszod az egészet, és ez a mai világban nagyon is számít. A pénzedért pedig ugyanazt a minőséget kaphatod, mint amit egy vadonatúj darab biztosítana neked.

Másrészt még a bolygót is véded, hiszen nem hagyod, hogy egy amúgy tökéletesen működő monitor az enyészeté legyen, és akár egy szemétégetőben végezze a levegőt mérgezve, vagy valamilyen elszegényedett ország elektronikai cikkekből álló szeméthegyét gyarapítsa.

Ha használtan vásárolsz, máris kisebb ökológiai lábnyomot hagysz magad után, és ezért a Föld roppant hálás lesz!

Nem kell lemondanod a kedvenc márkádról sem!

Könnyen feltételezheted, hogy silányabb minőséget és kevesebb választékot találsz, ha a használt monitorok között nézelődsz, ám ha virtuálisan belépsz a Laptopland.hu webshopjába, látni fogod, hogy erről még távolról sincs szó.

Mivel a monitorok többsége a vállalati szektorból érkezik, megkímélt az állapotuk, valamint a két-három évvel ezelőtti csúcskategóriás termékek között nézelődhetsz, amelyek cseppet sem vesztettek a teljesítményükből. Beérkezéskor vizsgálat alá esnek, az esetleges teljesítménybéli problémák pedig diagnosztizálás, majd javítás alá kerülnek, hogy amikor kikerülnek a polcokra, akkor már éppen ugyanúgy működnek, mint a gyártósorról éppen csak lejött társaik.

Szerencsére a márkák tekintetében is széles a választék, így a márkahűségedről sem kell lemondani, ha esetleg ragaszkodsz valamelyik gyártóhoz. Minden olyan nevet megtalálsz, akik a számítástechnika terén számítanak, így akár az Acer, HP, Lenovo, Apple, Fujitsu, Samsung, Dell, Asus és még megannyi más márka gyártmányai között is válogathatsz.

Élvezd a minőséget kevesebb pénzért!

Az új monitorokkal szemben kétségtelen előny az ár, hiszen jóval olcsóbban hozzájuthatsz ezekhez a darabokhoz, és bónuszként még ugyanúgy jár melléjük a minimum kétéves garancia is, így aztán szó szerint nem lesz semmi veszítenivalód, ha a használt verzió mellett döntesz!