2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2022.05.16.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Ha az ember a szoláriumozás mellett dönt, az adott szolgáltató kínálata nagyban befolyásolja majd azt, hogy milyen tapasztalatokkal hagyjuk el a helyiséget. Tehát minél szélesebb a kínálat, annál nagyobb eséllyel találja meg abban mindenki, amit keres.
Szoláriumozás kezdőknek - Amit használjunk és amit ne!
De mit is keresünk mi, az ügyfelek? Igazából ma már nemcsak a szoláriumgépek és -csövek minősége meghatározó, hanem az is, hogy milyen barnulást segítő kiegészítőket kínálnak fel nekünk mellettük.

A következő pár sorban most megtudhatjuk, hogyan védik és ápolják ezek a bőrünket!

Melyik szoláriumstúdió lesz vonzó a szemünkben?

Rengeteg szoláriumstúdió közül válogathatunk, és a végén már annyiféle ajánlatot látunk, hogy összezavarodunk. A verseny során végül azok a pluszok fognak győzelmet aratni, amelyeket sehol máshol nem találhatunk meg, vagy legalábbis nem olyan minőségben. A Hollandimpex KFT szoláriumkozmetikumok kínálatában olyan hasznos apróságokkal találkozhatunk, amelyek nem kaphatók minden szoláriumstúdiónál.

Azt, hogy visszatérünk-e az adott szolgáltatóhoz, számos dologtól függ, de leginkább az dominál majd, hogy sikerült-e nekik lenyűgöznie minket valamivel. A modern gépek fontosak, de ezt ma már mindenki tudja. A legújabb csövek, a szakképzett személyzet és a széles termékpaletta birtokában már haladók lehetnek a stúdiók, de csak a speciális szoláriumkiegészítőkkel lesznek a szemünkben újítók.

Milyen kiegészítőkért élünk-halunk?

Az egyik legmeghatározóbb szempont a kínálatok közötti döntés során a választék nagysága és minősége. Az a jó, ha minél többféle bőrtípushoz illő, a szoláriumozás előtti és utáni használatot biztosító produktumokkal, testápolókkal, hidratálókkal, fényvédőkkel és arcápolókkal is találkozhatunk egy helyen.

Lényeges a márkás kínálat is! Ez állhat egy-egy márka legmegbízhatóbb darabjaiból, de akár több brand keveréke is szimpatikus lehet számunkra. Az a jó, ha olcsóbb és drágább kiegészítők egyaránt rendelkezésünkre állnak, mert ez azt jelenti, hogy mindenkire gondoltak.

Mi tesz még elégedetté minket?

A nagy márkanevek készítményei húzótermékekké válnak, és egyáltalán nem keltik azt az érzetet bennünk, hogy noname krémekkel kell bekennünk magunkat, ami aztán ki tudja, milyen plusz mellékhatásokkal jár.

Azt sem utolsó, hogy a személyzet is tájékoztatni tud minket a legfontosabb aktualitásokról, s gyorsan válaszolnak az általunk feltett kérdésekre is. Tehát pontosan tudják, hogy mi lesz a bőrünkhöz leginkább passzoló kozmetikum. Gondoljunk csak bele, szívesen mennénk egy olyan helyre, ahol a dolgozók azt sem tudják, hogy a szoláriumozást “eszik-e vagy isszák”?

Valahogy így nézhet ki a tökéletes szolgáltató kínálata! Remélem, hogy segíthettem neked abban, hogy ezentúl könnyen döntést hozz, a tulajdonosoknak pedig jobban megérteni, hogy mi fán terem a profizmus!