A program már nem tekinthető meg.
Megpörkölte már a lábát a Szent Iván Éji tüzekkel? Idén ugye már hallani sem akar róla... Nos, akkor mi megmutatjuk Önnek, hogy másképp is el lehet tölteni az év legrövidebb éjszakáját! Intézményünk az alábbi kínálattal várja Önöket június 23-án:
-
16:00 - 16:45 Interaktív tárlatvezetés a Grund SzínházzalTe tudod, mikor készült az első Unicum? És hogy jön ehhez az improvizáció?
Gyere el június 23-án a Múzeumok Éjszakáján a Zwack Múzeumba, és Te is megismerheted a Zwack család és a gyár történetét a Grund Színház rendhagyó tárlatvezetésén keresztül.
Az improvizációs színházi élet meghatározó szereplője a Grund Színház. Előadásaink során a jelenetek abban a pillanatban jönnek létre; nincs forgatókönyv, hagyjuk, hogy egymásból merítkezve, és akár a közönség ötleteiből alakuljon a történet.
-
17:00 - 17:45 Interaktív tárlatvezetés a Grund SzínházzalTe tudod, mikor készült az első Unicum? És hogy jön ehhez az improvizáció?
Gyere el június 23-án a Múzeumok Éjszakáján a Zwack Múzeumba, és Te is megismerheted a Zwack család és a gyár történetét a Grund Színház rendhagyó tárlatvezetésén keresztül.
Az improvizációs színházi élet meghatározó szereplője a Grund Színház. Előadásaink során a jelenetek abban a pillanatban jönnek létre; nincs forgatókönyv, hagyjuk, hogy egymásból merítkezve, és akár a közönség ötleteiből alakuljon a történet.
-
17:30 - 18:00 Pincelátogatás Unicum-kóstolóvalIdén először a Múzeumok Éjszakáján, megnyílik a pince, ahol az Unicum érlelése történik. Megismerhetitek a gyártástechnológiát, felfedezhetitek a pincelabirintust és a legrégebbi, legnagyobb hordónkat is.
A látogatás végén pedig tölgyfahordóból csapolt Unicummal és Unicum Szilvával koccinthattok.
A pince korlátozott befogadóképessége miatt a látogatásra előzetes regisztrációra van szükség, amit a helyszínen lehet megtenni.
-
18:00 - 19:00 Járai Márk (Halott Pénz) unpluggedTi tudjátok, hogy mi Járai Márk, a Halott Pénz énekesének kedvenc itala? Kezdjétek a Múzeumok Éjszakáját a Zwack Unicum Múzeumban a koncertjén, és tudjátok meg!
-
18:30 - 19:30 Borkóstoló a Bock PincészettelBock József a Villányi borvidék egyik nagyöregje. "Bokszi" neve mára teljesen egybeforrt - szinte egyet jelent - Villánnyal és a magyar borral. 1987-ben (az elsők között a borvidéken) már palackozza borait. Közben a hazai és nemzetközi versenyeken sorra nyeri a díjakat és aranyérmeket vörösboraival. A borrajongók körében, mint a nagy "Villányi Ötök" egyik alappillérét tartják számon. A Magyar Bor Akadémia 1997-ben az Év Bortermelőjévé választja. Őt azonban nem olyan fából faragták, hogy a dicsőség a fejébe szállna! A mai napig fáradtságot nem kímélve irányítja pincészetét, mindig új feladatokat, új célokat tűz ki saját maga elé. Közben pedig egyre jobb, egyre szebb borokat készít.
A terem korlátozott befogadóképessége miatt a programra előzetesen regisztrálni kell, melyet a helyszínen személyesen lehet megtenni.
-
18:30 - 19:00 Pincelátogatás Unicum-kóstolóvalIdén először a Múzeumok Éjszakáján, megnyílik a pince, ahol az Unicum érlelése történik. Megismerhetitek a gyártástechnológiát, felfedezhetitek a pincelabirintust és a legrégebbi, legnagyobb hordónkat is.
A látogatás végén pedig tölgyfahordóból csapolt Unicummal és Unicum Szilvával koccinthattok.
A pince korlátozott befogadóképessége miatt a látogatásra előzetes regisztrációra van szükség, amit a helyszínen lehet megtenni.
-
19:00 - 19:45 Interaktív tárlatvezetés a Grund SzínházzalTe tudod, mikor készült az első Unicum? És hogy jön ehhez az improvizáció?
Gyere el június 23-án a Múzeumok éjszakáján a Zwack Múzeumba, és Te is megismerheted a Zwack család és a gyár történetét a Grund Színház rendhagyó tárlatvezetésén keresztül.
Az improvizációs színházi élet meghatározó szereplője a Grund Színház. Előadásaink során a jelenetek abban a pillanatban jönnek létre; nincs forgatókönyv, hagyjuk, hogy egymásból merítkezve, és akár a közönség ötleteiből alakuljon a történet.
-
19:00 - 20:00 Unicum Riserva bitter-kurzusAmint az Unicum jól ismert keserédes íze találkozik az érzékien édes Tokaji aszúval, az Unicum Riserva komplex ízvilága lágyabbá, de ugyanakkor fűszeresebbé, gyümölcsösebbé válik egy csipet sárgabarackos, finoman gyógynövényes, hűs, mentás fuvallattal.
A kurzus során megismerhetitek az Unicum Riserva gyártástechnológiáját és azt is, hogyan érdemes fogyasztani.
A terem korlátozott befogadóképessége miatt a programra előzetesen regisztrálni kell, melyet a helyszínen lehet megtenni.
-
19:30 - 20:00 Pincelátogatás Unicum-kóstolóvalIdén először a Múzeumok Éjszakáján, megnyílik a pince, ahol az Unicum érlelése történik. Megismerhetitek a gyártástechnológiát, felfedezhetitek a pincelabirintust és a legrégebbi, legnagyobb hordónkat is.
A látogatás végén pedig tölgyfahordóból csapolt Unicummal és Unicum Szilvával koccinthattok.
A pince korlátozott befogadóképessége miatt a látogatásra előzetes regisztrációra van szükség, amit a helyszínen lehet megtenni.
-
20:00 - 21:00 Akkor és mostBíró Eszter, Gerendás Péter, Bodrogi Éva és Födő Sándor közös zenei utazása a Múzeumok Éjszakáján.
A négy művész egymás zenéiben megmártózva, közösen, új ízekkel fűszerezve mutatja be több évszázad dalait, az izgalmas szefárd muzsikától, a saját szerzeményeken át a leghíresebb Gershwin dalokig.
-
20:00 - 21:00 Borkóstoló a Bock PincészettelBock József a Villányi borvidék egyik nagyöregje. "Bokszi" neve mára teljesen egybeforrt - szinte egyet jelent - Villánnyal és a magyar borral. 1987-ben (az elsők között a borvidéken) már palackozza borait. Közben a hazai és nemzetközi versenyeken sorra nyeri a díjakat és aranyérmeket vörösboraival. A borrajongók körében, mint a nagy "Villányi Ötök" egyik alappillérét tartják számon. A Magyar Bor Akadémia 1997-ben az Év Bortermelőjévé választja. Őt azonban nem olyan fából faragták, hogy a dicsőség a fejébe szállna! A mai napig fáradtságot nem kímélve irányítja pincészetét, mindig új feladatokat, új célokat tűz ki saját maga elé. Közben pedig egyre jobb, egyre szebb borokat készít.
A terem korlátozott befogadóképessége miatt a programra előzetesen regisztrálni kell, melyet a helyszínen személyesen lehet megtenni.
-
20:15 - 21:15 Unicum Riserva bitter-kurzusAmint az Unicum jól ismert keserédes íze találkozik az érzékien édes Tokaji aszúval, az Unicum Riserva komplex ízvilága lágyabbá, de ugyanakkor fűszeresebbé, gyümölcsösebbé válik egy csipet sárgabarackos, finoman gyógynövényes, hűs, mentás fuvallattal.
A kurzus során megismerhetitek az Unicum Riserva gyártástechnológiáját és azt is, hogyan érdemes fogyasztani.
A terem korlátozott befogadóképessége miatt a programra előzetesen regisztrálni kell, melyet a helyszínen lehet megtenni.
-
20:30 - 21:00 Pincelátogatás Unicum-kóstolóvalIdén először a Múzeumok Éjszakáján, megnyílik a pince, ahol az Unicum érlelése történik. Megismerhetitek a gyártástechnológiát, felfedezhetitek a pincelabirintust és a legrégebbi, legnagyobb hordónkat is.
A látogatás végén pedig tölgyfahordóból csapolt Unicummal és Unicum Szilvával koccinthattok.
A pince korlátozott befogadóképessége miatt a látogatásra előzetes regisztrációra van szükség, amit a helyszínen lehet megtenni.
-
21:30 - 22:30 Borkóstoló a Bock PincészettelBock József a Villányi borvidék egyik nagyöregje. "Bokszi" neve mára teljesen egybeforrt - szinte egyet jelent - Villánnyal és a magyar borral. 1987-ben (az elsők között a borvidéken) már palackozza borait. Közben a hazai és nemzetközi versenyeken sorra nyeri a díjakat és aranyérmeket vörösboraival. A borrajongók körében, mint a nagy "Villányi Ötök" egyik alappillérét tartják számon. A Magyar Bor Akadémia 1997-ben az Év Bortermelőjévé választja. Őt azonban nem olyan fából faragták, hogy a dicsőség a fejébe szállna! A mai napig fáradtságot nem kímélve irányítja pincészetét, mindig új feladatokat, új célokat tűz ki saját maga elé. Közben pedig egyre jobb, egyre szebb borokat készít.
A terem korlátozott befogadóképessége miatt a programra előzetesen regisztrálni kell, melyet a helyszínen személyesen lehet megtenni.
-
21:30 - 22:00 Pincelátogatás Unicum-kóstolóvalIdén először a Múzeumok Éjszakáján, megnyílik a pince, ahol az Unicum érlelése történik. Megismerhetitek a gyártástechnológiát, felfedezhetitek a pincelabirintust és a legrégebbi, legnagyobb hordónkat is.
A látogatás végén pedig tölgyfahordóból csapolt Unicummal és Unicum Szilvával koccinthattok.
A pince korlátozott befogadóképessége miatt a látogatásra előzetes regisztrációra van szükség, amit a helyszínen lehet megtenni.
-
21:30 - 22:30 Unicum Riserva bitter-kurzusAmint az Unicum jól ismert keserédes íze találkozik az érzékien édes Tokaji aszúval, az Unicum Riserva komplex ízvilága lágyabbá, de ugyanakkor fűszeresebbé, gyümölcsösebbé válik egy csipet sárgabarackos, finoman gyógynövényes, hűs, mentás fuvallattal.
A kurzus során megismerhetitek az Unicum Riserva gyártástechnológiáját és azt is, hogyan érdemes fogyasztani.
A terem korlátozott befogadóképessége miatt a programra előzetesen regisztrálni kell, melyet a helyszínen lehet megtenni.
-
22:00 - 23:00 Belau Chillout MusicA Belau együttes tagjai az elektronikus zenét vegyítik a mai modern popzenével. Céljuk nem más, mint hogy zenéjük által segítsék a hétköznapok alatt felgyülemlő feszültséget levezetni, mindeközben elegáns nyári hangulatot keltve a Zwack gyár udvarán is.
-
22:45 - 23:45 Unicum Riserva bitter-kurzusAmint az Unicum jól ismert keserédes íze találkozik az érzékien édes Tokaji aszúval, az Unicum Riserva komplex ízvilága lágyabbá, de ugyanakkor fűszeresebbé, gyümölcsösebbé válik egy csipet sárgabarackos, finoman gyógynövényes, hűs, mentás fuvallattal.
A kurzus során megismerhetitek az Unicum Riserva gyártástechnológiáját és azt is, hogyan érdemes fogyasztani.
A terem korlátozott befogadóképessége miatt a programra előzetesen regisztrálni kell, melyet a helyszínen lehet megtenni.