Eseménynaptár
2025. július
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
2025.06.28. - 2025.06.28.
Szombathely
2025.06.28. - 2025.06.28.
Szombathely
2025.06.28. - 2025.06.28.
Szombathely
2025.06.28. - 2025.06.28.
Szombathely
2025.06.28. - 2025.06.28.
Szombathely
2025.06.28. - 2025.06.28.
Szombathely
2025.06.28. - 2025.06.28.
Szombathely
2025.06.28. - 2025.06.28.
Szombathely
2025.06.28. - 2025.06.28.
Szombathely
2025.06.28. - 2025.06.28.
Szombathely
2025.06.28. - 2025.11.05.
Makó
2025.06.16. - 2026.06.16.
Budapest
2025.06.06. - 2026.01.25.
Budapest
2025.06.05. - 2025.06.30.
Dunaújváros
2025.05.30. - 2026.05.30.
Budapest
2025.05.30. - 2025.09.30.
Dunaújváros
2025.05.28. - 2025.09.28.
Budapest
2025.05.28. - 2025.07.28.
Budapest
2025.05.27. - 2025.06.27.
Hódmezővásárhely
Szennai Skanzen - Szenna
© Szabadtéri Néprajzi Gyűjtemény (Falumúzeum)<br>A múzeum épülete
Cím: 7477, Szenna Rákóczi utca 2.
Telefonszám: (82) 584-013
Nyitva tartás: IV.1-X.31.: K-V 9-17
XI.13-XII.14.: K-V 10-16
A program már nem tekinthető meg.
2023.10.14. 10:00 - 16:00
ajánlott korosztály: 18 - 99 év
családi program, gasztronómia, Múzeumok Őszi Fesztiválja, rendezvény
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Múzeumi belépők, szolgáltatások árai:
Belépő felnőtteknek
500 HUF
Belépő diákoknak
250 HUF
Belépő nyugdíjasoknak
250 HUF
Múzeumok Őszi Fesztiválja - Tematika: Csak természetesen
Az idei évben a hagyományos népi ételkészítési technikákat szeretnénk a látogatókkal megismertetni, ezért kéthetente szombaton egész napos esemény keretében az ősszel esedékes zöldség- és gyümölcstartósítási praktikákba nyújtunk betekintést.
A tevékenységeket a látogatók szeme előtt végezzük, és az előzetesen már elkészített ételekből kóstolót is tartunk. Különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy ezeket a bemutatott és elsajátított technikákat a látogató háziasszonyok otthon is el tudják végezni.Tematikus programsorozatunk sorában Márton napon, az őszi zöldségek mellett a libás ételek is a központba kerülnek. A látogatóknak különböző őszi, káposztás, almás, tökös, és libásételek kóstolójával kedveskedünk.