Eseménynaptár
2025. május
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2025.05.18. - 2025.05.18.
Fehérvárcsurgó
2025.05.17. - 2025.05.17.
Dunaújváros
2025.05.17. - 2025.06.17.
Hódmezővásárhely
2025.05.17. - 2025.09.14.
Gyula
2025.05.15. - 2025.05.15.
Hódmezővásárhely
2025.05.15. - 2025.05.15.
Hódmezővásárhely
2025.05.15. - 2025.05.15.
Budapest
2025.05.14. - 2025.05.14.
Budapest
2025.05.11. - 2025.05.11.
Fehérvárcsurgó
2025.05.11. - 2025.05.11.
Budapest
2025.05.11. - 2025.06.11.
Budapest
2025.05.10. - 2025.05.10.
Kaposvár
2025.05.10. - 2025.05.10.
Ópusztaszer
2025.05.10. - 2025.05.11.
Budapest
2025.05.10. - 2026.01.10.
Szeged
2025.05.06. - 2025.06.06.
Szeged
2025.05.06. - 2025.09.28.
Budapest
2025.05.01. - 2025.06.30.
Herend
2025.05.01. - 2025.08.31.
Szentendre
2025.04.30. - 2025.05.31.
Eger
Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum - Budapest
A múzeum épülete
Cím: 1036, Budapest Korona tér 1.
Telefonszám: (1) 212-1245
Nyitva tartás: K-V 10-18
ajánlott korosztály: 14 - 18 év
rendezvény
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Múzeumi belépők, szolgáltatások árai:
Belépő felnőtteknek
1000 HUF
/ fő
Belépő diákoknak
500 HUF
/ fő
Belépő nyugdíjasoknak
500 HUF
/ fő
Belépő családoknak
(2 felnőtt + 1 gyermek)
2000 HUF
/ család
Belépő Budapest Kártyával
640 HUF
/ fő
Tárlatvezetés magyar nyelven
2000 HUF
Tárlatvezetés idegen nyelven
3000 HUF
Múzeumpedagógiai kapcsolattartó
Kiss Hajnalka
(1) 375-6249
Az intézmény felszereltsége
Szakemberek:
muzeológus
Helyiségek:
előadóterem, foglalkoztató
Eszközök:
  • technikai felszerelés: PC, projektor, videó, DVD-lejátszó, hangtechnika (mikrofonok, állványok, fények, vászon)
  • demonstrációs eszközök: látványraktár
  • egyéb segedeszközök: rajzeszközök, flip charte
Kényelmi felszereltség:
akadálymentes mosdó, hordozható székek, kerekesszék, orvosi rendelő a közelben, pihenő, ruhatár, ülőpárnák, vendéglő, étterem a közelben
Közlekedés:
akadálymentes épület
Előzetes bejelentkezéssel
Hangl Márk, Gundel János, Glück Frigyes vagy Steuer Gyula neve fogalommá vált nemcsak a szakmában, de még a városlakók körében is. Hogyan gondolkodtak a vendéglátásról, milyen apró trükkökkel érték el, hogy nagy jövedelmet biztosító, állandó vendégkörük legyen? Mi az, amit ezekből a mai vendéglátós is könnyűszerrel megvalósíthat?


Előadó: Saly Noémi

A program ideje: 60 perc

A foglalkozás létszáma: minimum 15 fő, maximum 40 fő