Eseménynaptár
2020. szeptember
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
2020.09.19. - 2020.09.19.
Gyula
2020.09.19. - 2020.09.19.
Gyula
2020.09.19. - 2020.09.19.
Balassagyarmat
2020.09.19. - 2020.09.19.
Pécs
2020.09.19. - 2020.09.19.
Budapest
2020.09.19. - 2020.09.19.
Csemő
2020.09.19. - 2020.09.19.
Majs
2020.09.19. - 2020.09.19.
Békéscsaba
2020.09.19. - 2020.09.19.
Szeged
2020.09.19. - 2020.09.19.
Budapest
2020.09.19. - 2021.07.15.
Pécs
2020.09.16. - 2020.10.24.
Budapest
2020.09.16. - 2020.12.13.
Hódmezővásárhely
2020.09.16. - 2020.12.13.
Hódmezővásárhely
2020.09.15. - 2021.11.01.
Szombathely
2020.09.11. - 2020.10.11.
Herend
2020.09.11. - 2021.01.10.
Hódmezővásárhely
2020.09.11. - 2020.11.08.
Budapest
2020.09.10. - 2020.11.20.
Budapest
2020.09.10. - 2020.12.06.
Budapest
Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum - Budapest
A múzeum épülete
Cím: 1036, Budapest Korona tér 1.
Telefonszám: (1) 212-1245
Nyitva tartás: K-V 10-18
ajánlott korosztály: 14 - 18 év
rendezvény
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Múzeumi belépők, szolgáltatások árai:
Belépő felnőtteknek
1000 HUF
/ fő
Belépő diákoknak
500 HUF
/ fő
Belépő nyugdíjasoknak
500 HUF
/ fő
Belépő családoknak
(2 felnőtt + 1 gyermek)
2000 HUF
/ család
Belépő Budapest Kártyával
640 HUF
/ fő
Tárlatvezetés magyar nyelven
2000 HUF
Tárlatvezetés idegen nyelven
3000 HUF
Múzeumpedagógiai kapcsolattartó
Kiss Hajnalka
(1) 375-6249
Az intézmény felszereltsége
Szakemberek:
muzeológus
Helyiségek:
előadóterem, foglalkoztató
Eszközök:
  • technikai felszerelés: PC, projektor, videó, DVD-lejátszó, hangtechnika (mikrofonok, állványok, fények, vászon)
  • demonstrációs eszközök: látványraktár
  • egyéb segedeszközök: rajzeszközök, flip charte
Kényelmi felszereltség:
akadálymentes mosdó, hordozható székek, kerekesszék, orvosi rendelő a közelben, pihenő, ruhatár, ülőpárnák, vendéglő, étterem a közelben
Közlekedés:
akadálymentes épület
Előzetes bejelentkezéssel
Mióta léteznek Magyarországon vendéglátó szakiskolák? Milyen elméleti és gyakorlati tárgyakat kellett tanulni bennük? Kik voltak azok a mesterek, akiknek a keze alatt a legnagyobb séfek, kávésok, pincérek, szállodaportások nevelkedtek, és a szakmai ismereteken kívül mit tanítottak még a diákjaiknak? Miért volt elengedhetetlen a nyelvtudás, és hogyan tanultak meg a régi srácok pár év alatt három-négy nyelvet is?

Előadó: Saly Noémi

A program ideje: 60 perc

A foglalkozás létszáma: minimum 15 fő, maximum 40 fő