2024.02.07.
Laczkó Dezső Múzeum

Sikeres évet zárt a Laczkó Dezső Múzeum

Laczkó Dezső Múzeum - Veszprém
Laczkó Dezső Múzeum, Veszprém
Cím: 8200, Veszprém Török Ignác u. 7.
Telefonszám: (88) 789-791
Nyitva tartás: Cs-Szo 10-18
2023.10.26.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
A Laczkó Dezső Múzeum 2023 júniusára teljesen megújult a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében és június 24-én nyílt meg újra a látogatók előtt. A nyitásra készült el az Egry József 140 – Balaton, Szicília, Nervi címet viselő képzőművészeti kiállítás.

Az eredeti tervek szerint október utolsó hétvégéjén zártuk volna a kiállítást, a hétvégén ezért családi nap és tematikus tárlatvezetés várja az érdeklődőket. Azonban nagyon sokan nem jutottak még el hozzánk, ezért hetekkel ezelőtt a háttérben megkezdődött az előkészület és örömmel jelentjük, hogy Európa Kulturális Fővárosában a téli időszakban is látogatható lesz Egry József 140 festménye.

Nagy szeretettel várjuk azokat, akik szerették volna megtekinteni, de eddig nem jutottak el, és azokat is, akik újra megcsodálnák ezeket a különleges alkotásokat.

A következő hónapokban is különböző tematikus tárlatvezetésekkel, színes programokkal készülünk, hogy másvalaki szemével is láthassuk Egry József, a Balaton festőjének 140 alkotását.