2023.11.28.
Tatabányai Múzeum - Bányászati és Ipari Skanzen

Új bányamentő-készülékek is várják majd az érdeklődőket a skanzenben

2023.11.07.
Szabadtéri Néprajzi Múzeum

Hiteles múzeumi variációk és arany süni vándordíj átadó

2023.10.22.
Székely Nemzeti Múzeum

Újra megnyitja kapuit a Székely Nemzeti Múzeum

2023.09.21.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Ki ne szeretné a testét olyan anyagokkal kényeztetni, amelyek kíméletesek a bőrhöz, környezetbarát technológiával készülnek rendkívül jó minőségű anyagok felhasználásával? Szerencsére ma már léteznek olyan remek natúr termékek, ezen belül is olyan natúr kozmetikumok, amelyekkel számos problémát igen hatékonyan lehet kezelni. A bőrápolás egyik nagyon fontos területe a megfelelő hidratálás és a bevitt nedvesség megtartása.
Hidratálás megbízható természetes alapú szerekkel
Sokáig üde, egészséges és szép bőr

Hogy a bőröd ragyogó és egészséges legyen, nézd meg a MediNatural dehidratált bőr oldalán található termékeket. A vízhiányos bőr ápolása, mindennapi megújítása az itt megvásárolható nedvességpótló szerekkel - az arctisztítókkal, hámlasztókkal, arcpermetekkel és hidratáló szérumokkal, valamint a remek arckrémekkel - nem is lehetne egyszerűbb és kényelmesebb.

Hiszen olyan sokféle hatásnak van kitéve ez a - sokak szerint legnagyobb - szervünk, a bőrünk. A folyamatosan változó külső hőmérséklet, a szél és a napfény, de még a bevitt folyadék mennyisége is befolyásolhatja, hogy mennyi nedvesség jut el a bőr egyes rétegeibe. A megfelelő hidratálás segít megőrizni a bőr puhaságát, rugalmasságát. Nem mellesleg sokkal fiatalosabb is lehet a megjelenésed, ha mindig ügyelsz a megfelelő kozmetikumokból összeállított bőrápolási rutinodra.

Ha gyönyörű, sima és problémamentes bőrre vágysz

Ha szeretnéd a bőröd rendkívül hatékony és a legújabb tudományos kutatások alapján összeállított, káros anyagoktól mentes hidratáló natúr kozmetikumokkal ápolni, akkor érdemes kipróbálnod a MediNatural termékeket. A vízhiányos bőr állapotában rengeteg pozitív változás előidézhető, ha a megfelelő hidratáló hatóanyagokat tartalmazó kozmetikumokat használod. Fontos ebben a rendszeresség, amellyel hatékonyan elérhető a megfelelő víztartalom a bőr rétegeiben. Hatásukra azok nem száradnak ki, ezzel pedig nem jelenkeznek a jellegzetes kellemetlen tünetek: a húzódó érzés, a fokozott érzékenység, a kipirosodás és esetleg púderes hámlás.

Bőrápolási rutin dehidratált bőrhöz

Az első lépés a bőrtisztítás, ehhez a C-vitaminos arctisztító gél ajánlott, amely nem szárít. Este a gyengéd hámlasztáshoz válaszd a PHA hámlasztót, gyümölcsenzim-tartalma ideális, hiszen hatékonyan el tudod vele távolítani az elhalt hámsejteket, és közben még élvezheted a szer hidratáló hatását is. A bőr regenerálódását elősegítheted egy pár csepp koncentrált hatóanyag-tartalmú szérummal. A szemkörnyék ápolásáról se feledkezz meg, a bőr itt nagyon vékony, sokkal hamarabb kiszáradhat. A hidratáló arckrémmel zárd a folyamatot.

A számodra ideális bőrápolási rutin elvégzése a MediNatural hidratáló hatású kozmetikumokkal egyszerű. Velük hatékonyan segíted a bőröd egészséges működését, és a ráncok elleni küzdelemben is támogatnak. Szedj vitaminokat, étkezz egészségesen és igyál megfelelő mennyiségű folyadékot is a biztos hatás kedvéért!