2023.03.20.
Tornyai János Múzeum és Közművelődési Központ

Megjelent a Korok, kultúrák, lelőhelyek tanulmánykötete

2023.03.20.
Kanizsai Dorottya Múzeum

Játék, interakció és reflexió a mohácsi múzeumban

2023.03.20.
Szabadtéri Néprajzi Múzeum

Highlights of Hungary-jelölt a Skanzen

2023.03.15.
Székely Nemzeti Múzeum

Novemberben nyit a Székely Nemzeti Múzeum

2023.03.15.
Ferenczy Múzeumi Centrum - Szentendrei Képtár

Kincseket rejtettek a bolygatatlan avar kori sírok

2023.03.15.
Magyar Néprajzi Társaság, Néprajzi Múzeum

Elhunyt Novák László Ferenc néprajzkutató

2023.03.09.
Déri Múzeum

Ötezer éve pattantunk lóra?

2023.03.09.
Bocskai István Múzeum

Szenzációs retró kiállítás nyílik a FÓRUM-ban

2023.03.09.
MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ

Sajtótájékoztató a MODEM és az SZTE BTK egyetemi együttműködéséről

2023.03.01.
PIM - Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet

Magyar részvétel a 2023-as Prágai Quadriennálén

2023.03.15.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Az Adobe Acrobat DC az egyik legnépszerűbb PDF kezelő szoftver a piacon, amely egyéni és üzleti felhasználóknak egyaránt segíti dokumentumok hatékonyabb rendezését. De mi a titka ennek a népszerűségnek? Ezt járjuk most körül.
Fedezd fel a jövő irodáját az Acrobat DC segítségével!
Mi az az Acrobat?

Az Adobe Acrobat DC egy teljes dokumentumkezelő rendszer, amely lehetővé teszi a dokumentumok létrehozását, szerkesztését, konvertálását és megosztását. Gazdag eszköz- és funkicótárral rendelkezik, amelyek nagyban növelik a munkavégzés hatékonyságát.

Főbb funkciói közé tartozik a PDF dokumentumok létrehozása és szerkesztése, a konverzió más formátumokból PDF formátumba, a digitális aláírások használata, valamint a dokumentumok terjesztése. Platformfüggetlen, ezért a dokumentumok kezelését többféle eszközzel teszi lehetővé, beleértve a számítógépet, a táblagépet és az okostelefont is. Ez az oka, hogy a felhasználók bármikor és bárhonnan hozzáférhetnek a dokumentumaikhoz, tudják azokat szerkeszteni.

Mindennel összekötve…

Másik előnye a PDF technológia integrációja más Adobe szoftverekkel, mint például a Photoshop, a Illustrator és az InDesign. Ez lehetővé teszi az átjárást az Adobe programok között, így a felhasználók könnyedén létrehozhatnak és szerkeszthetnek dokumentumokat a különböző Adobe gazdag szoftverválasztéka segítségével - bármilyen eszközön.

Az Acrobat családon belüli integráció, azaz az ingyenes Adobe Acrobat Reader és az Acrobat DC közötti kapcsolat szintén megoldott, a két szoftver több lépcsőfokban támogatja egymás működését - azaz például elképzelhető az, hogy a gazdag funkcionalitású Acrobat DC-vel előkészített dokumentumot az Acrobat Reader segítségével, egy második számítógépen írják alá, de a PDF kezelési megoldás még mélyebben integrálódik más, mobile first Adobe szoftverekkel is, mint például az Adobe Sign.

Digitális vagy elektronikus aláírások? Mindegy!

Ha pedig aláírások: Az Acrobat egyaránt kínál digitális aláírás funkciót (melynek segítségével a felhasználó dokumentumokat hitelesíthet biztonságosan egy kulcs fájl segítségével) - de az előfizetésbe integrálva ingyenesen tartalmazza az alacsonyabb szintű, az Adobe Sign szolgáltatás segítségével hitelesített elektronikus aláírásokat is.

Ez a folyamat széleskörűen testre szabható, a felhasználó a saját igényeik megfelelően tudja alakítani az aláírás folyamatát, az aláírók személyén kívűl meg tudja határozni az aláírások sorrendjét, az aláíró személy fontosságát, így egyszerűsítve le az alacsonyabb szintű vállalkozási folyamatokat: nem kell többé a főnökre várni - elég elküldeni neki az engedélyezendő dokumentumokat, amit ő végigolvasva, néhány másodperc alatt jóvá tud hagyni!

Kis- és nagyvállalatoknak is

Fontos információ, hogy Adobe Acrobat azonban nemcsak az egyéni felhasználók számára kínál előnyöket, hanem az üzleti felhasználók számára is ideális megoldást jelent. Az Adobe a nagyvállalati változatot számos kiegészítő funkcióval látta el, hogy az könnyebben beilleszthető legyen a vállalati infrastruktúrába. A PDF technológia tehát akár a nagyobb cégek számára is biztonságos megoldást jelenthet a dokumentumok kezelésére, terjesztésére és az elektronikus aláírások nyilvántartására - a jól kidolgozott folyamat pedig nagymértékben segít csökkenteni a papíralapú dokumentumok számát, és növeli az adatvédelmet.

Nem véletlenül tartjuk nélkülözhetetlennek a használatát egy modern irodában.