2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2024.02.26.
Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Süveges Rita lett az Eszterházy Arts Awart közönségdíjasa

2023.03.15.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Az Adobe Acrobat DC az egyik legnépszerűbb PDF kezelő szoftver a piacon, amely egyéni és üzleti felhasználóknak egyaránt segíti dokumentumok hatékonyabb rendezését. De mi a titka ennek a népszerűségnek? Ezt járjuk most körül.
Fedezd fel a jövő irodáját az Acrobat DC segítségével!
Mi az az Acrobat?

Az Adobe Acrobat DC egy teljes dokumentumkezelő rendszer, amely lehetővé teszi a dokumentumok létrehozását, szerkesztését, konvertálását és megosztását. Gazdag eszköz- és funkicótárral rendelkezik, amelyek nagyban növelik a munkavégzés hatékonyságát.

Főbb funkciói közé tartozik a PDF dokumentumok létrehozása és szerkesztése, a konverzió más formátumokból PDF formátumba, a digitális aláírások használata, valamint a dokumentumok terjesztése. Platformfüggetlen, ezért a dokumentumok kezelését többféle eszközzel teszi lehetővé, beleértve a számítógépet, a táblagépet és az okostelefont is. Ez az oka, hogy a felhasználók bármikor és bárhonnan hozzáférhetnek a dokumentumaikhoz, tudják azokat szerkeszteni.

Mindennel összekötve…

Másik előnye a PDF technológia integrációja más Adobe szoftverekkel, mint például a Photoshop, a Illustrator és az InDesign. Ez lehetővé teszi az átjárást az Adobe programok között, így a felhasználók könnyedén létrehozhatnak és szerkeszthetnek dokumentumokat a különböző Adobe gazdag szoftverválasztéka segítségével - bármilyen eszközön.

Az Acrobat családon belüli integráció, azaz az ingyenes Adobe Acrobat Reader és az Acrobat DC közötti kapcsolat szintén megoldott, a két szoftver több lépcsőfokban támogatja egymás működését - azaz például elképzelhető az, hogy a gazdag funkcionalitású Acrobat DC-vel előkészített dokumentumot az Acrobat Reader segítségével, egy második számítógépen írják alá, de a PDF kezelési megoldás még mélyebben integrálódik más, mobile first Adobe szoftverekkel is, mint például az Adobe Sign.

Digitális vagy elektronikus aláírások? Mindegy!

Ha pedig aláírások: Az Acrobat egyaránt kínál digitális aláírás funkciót (melynek segítségével a felhasználó dokumentumokat hitelesíthet biztonságosan egy kulcs fájl segítségével) - de az előfizetésbe integrálva ingyenesen tartalmazza az alacsonyabb szintű, az Adobe Sign szolgáltatás segítségével hitelesített elektronikus aláírásokat is.

Ez a folyamat széleskörűen testre szabható, a felhasználó a saját igényeik megfelelően tudja alakítani az aláírás folyamatát, az aláírók személyén kívűl meg tudja határozni az aláírások sorrendjét, az aláíró személy fontosságát, így egyszerűsítve le az alacsonyabb szintű vállalkozási folyamatokat: nem kell többé a főnökre várni - elég elküldeni neki az engedélyezendő dokumentumokat, amit ő végigolvasva, néhány másodperc alatt jóvá tud hagyni!

Kis- és nagyvállalatoknak is

Fontos információ, hogy Adobe Acrobat azonban nemcsak az egyéni felhasználók számára kínál előnyöket, hanem az üzleti felhasználók számára is ideális megoldást jelent. Az Adobe a nagyvállalati változatot számos kiegészítő funkcióval látta el, hogy az könnyebben beilleszthető legyen a vállalati infrastruktúrába. A PDF technológia tehát akár a nagyobb cégek számára is biztonságos megoldást jelenthet a dokumentumok kezelésére, terjesztésére és az elektronikus aláírások nyilvántartására - a jól kidolgozott folyamat pedig nagymértékben segít csökkenteni a papíralapú dokumentumok számát, és növeli az adatvédelmet.

Nem véletlenül tartjuk nélkülözhetetlennek a használatát egy modern irodában.