2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2024.02.26.
Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Süveges Rita lett az Eszterházy Arts Awart közönségdíjasa

2024.02.07.
Petőfi Irodalmi Múzeum

A 2024-es Térey-ösztöndíjasok

2024.02.07.
Laczkó Dezső Múzeum

Sikeres évet zárt a Laczkó Dezső Múzeum

2024.02.03.
Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont

Újabb bútoregyüttessel gazdagodott a gyulai múzeum

2022.08.10.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Vannak, akik úgy tartják, hogy a nyomtatott pólók ideje lejárt, pedig ez egyáltalán nem így van. Ez a ruhadarab nem igazán van korhoz vagy trendhez kötve, hiszen bárki, bármikor jól tudja kombinálni több különböző outfittel is. Persze azok, akik valamilyen szenvedélynek hódolnak, talán egy kicsit jobban tudják értékelni őket, mint mások.
Balett-táncos vagy? Akkor szerezz be nyomtatott pólókat!
Ha az életed a balett, de öltözékeddel eddig ezt nem igazán tudtad kifejezni, akkor tarts velünk egy rövid cikk erejéig, amelyben eláruljuk, hogyan tedd meg!

A balett, ami magával ragad

A kultúra történetének kialakulása egészen az ókorig nyúlik vissza, mégis a balett gyökerei valahonnan a 16. századból indulnak. Akkor még talán nem is sejtették az emberek, hogy nemcsak egy új tánc, de ezzel együtt egy sajátos életstílus is kialakul majd. A PólóVerzum balettos póló kínálata éppen ezzel az életérzéssel kíván azonosulni, hogy minden “táncoslábú” megtalálja azt, amit keres.

Az akkori olasz és francia udvarokban elég nagy népszerűségnek örvendtek ezek a drámai hatást keltő, történetet mesélő műfajok, ám a német típusú balett csak a 17. század környékén kezdett kialakulni. A 19. században a művészet szakított a mitológiai témájú előadásokkal, és ezeket felváltották a romantikus darabok. Az európai balett központja volt már Párizs és Milánó is, és a 20. századtól Oroszországba helyeződött át.

Balett, ami te vagy!

A balettet nem lehet pusztán annyival leírni, hogy egy tánc, hiszen megannyi munka, erőfeszítés és érzelem van mögötte, amely az önmegvalósítás rögös útjait is képes átvészelni. A balett tehát egy olyan életérzés, amelyet egy táncos biztosan nem cserélne el semmivel, s igyekszik büszkén vállalni, hogy mivel is foglalkozik.

Nos, jó hírünk van számodra! Egyedi nyomtatott pólókkal ezt most te is megteheted! Képzeljd el egy pólót, amelyen az alábbi vicces ábra látható: egy balettszerkóban táncoló malacka, koronával a fején, a “Life is better in a tutu!” felirattal! Ugye milyen jópofa?

Ha az állatfronton maradunk, akkor a balettező farkas, unikornis, flamingó is aranyos grafika lehet számodra. Amennyiben ennél jóval letisztultabb stílusra vágysz, akkor a finom mozdulatokkal táncoló lány grafikája tetszeni fog. Végül, ne feledkezzünk meg a legcsajosabb és egyben legmenőbb balettcipős pólókról sem!

Érdemes nyomtatott pólókat vásárolni?

Szerintem igen! Meglehet, hogy régen gondok voltak a minőséggel, de ma már minden a minőség körül forog. A nyomtatott pólók számos verziója kapható, foglalkozás vagy érdeklődési kör szerint válogathatsz közülük, ráadásul hosszú éveken át tökéletesen hasznosíthatóak. A legjobb az egészben, hogy személyre szabott pólókat is vásárolhatsz.

Ha már minden cuccod “balettes”, a tolltartód, a tollad, a füzeted, a telefontokod, akkor itt az ideje, hogy az outfiteket is feldobd néhány, a témába illő darabbal! A balett több mint tánc, a balett te vagy!