2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2024.02.26.
Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Süveges Rita lett az Eszterházy Arts Awart közönségdíjasa

2021.10.13.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
A gyerekszoba dekorálása mindannyiunknak feladja a leckét. A helyiség általában már önmagában zsúfolt a rengeteg gyerekjátéknak köszönhetően, és ezenfelül is hajlamosak a lurkók mindent ide gyűjteni a lakásból. Néhány jól eltalált falmatricával viszont biztosan nem lőhetünk mellé.
Dekoráljuk a gyerekszobát falmatricával
Falmatricát a gyerekszobába

Ha gyerekszoba-dekorációt keresünk az interneten, akkor ötletek ezreivel találkozhatunk. Azonnal elveszünk a bőség zavarában, mivel a különféle kézműves termékektől kezdve a tömeggyártott kiegészítőkig mindennel találkozhatunk.
Nem érdemes mindent összevásárolni, mivel az rendkívül költséges lenne, viszont egy falmatrica mindenképpen jó beruházásnak számít. Egy matrica nem foglalja feleslegesen a helyet, költséghatékony, és felrakása sem igényel különösebb készségeket, bárki meg tudja csinálni. A gyerekek nagyon szeretik, mivel az érdeklődési körüknek megfelelő témában lehet kiválasztani őket. Az ízlésük gyorsan változik, ezért drágább dekorációs termékbe nem is igazán éri meg befektetni a pénzt. Ma már lehetőség van 3D-s falmatricák vásárlására is, amelyek közel olyan hatást nyújtanak, mint egy falpanel, azonban bekerülési költségük lényegesen alacsonyabb.

Mindent összevetve egy falmatrica remek megoldás lehet, ha kicsit megújítanánk a gyerkőc környezetét. Nem kell egy vagyont költeni rá, gyorsan elérhető, és bőséges a választék is. A Decorstar-Dekoráció És Világítás falmatricái között biztosan találsz megfelelőt.

Milyen falmatricát válasszak?

A falmatrica kiválasztása függ a gyermek személyiségétől. A kis asztronautáknak mindenképpen érdemes valamilyen űrbéli témát választani. Remek döntés lehet az űrhajó vagy egy sötétben foszforeszkáló hold- vagy csillagminta, amely a villany lekapcsolása után is látható. A kis állatbarátoknak feltétlenül válasszunk természetihlette, állatos témát. Ilyenek lehetnek a kedves, nyuszikat ábrázoló rajzok, vagy olyan darabok, amelyek több szereplőt is bemutatnak. A kishercegnőknek vásároljunk virágos mintázatú matricát, mivel ezek igazán kedves, romantikus hangulatot kölcsönöznek a gyerekszobába.

Sok kisfiú pilóta szeretne lenni gyerekkorában. Ha te gyerkőcöd is a fellegekbe vágyik, akkor érdemes ezzel kapcsolatos témájú matricát választani. Nagyobb gyerekek gyakran játszanak valamilyen számítógépes játékkal, így az ő számukra ebben a témában ajánlott nézelődni.

Ha nem tudunk dönteni válasszunk egy egyszerű macis darabot, hiszen ezzel biztosan nem lőhetünk mellé.

Olcsó, gyors megoldás

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a falmatrica milyen remek lehetőség, ha nem szeretnénk csillagászati összeget költeni a gyerekszoba dekorálására. A lehetséges minták száma szinte végtelen, így garantáltan mindenki megtalálja a számára legjobb megoldást. Ha változik a gyerek ízlése, csupán egy új darabot kell keresnünk.