2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2021.09.14.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Házi készítésű élelmiszereinek vonzó és letisztult csomagolásra van szüksége, hogy könnyebben megakadjon rajtuk a vevők szeme.
Legyen házi készítésű élelmiszereinek vonzó és letisztult csomagolása!
Vigye ki őket akár piacra, vagy értékesítse termékeit egy helyi termelők készítményeit értékesítő boltba, szüksége lesz a jó csomagolásra. Egy olyanra, amelyben biztonságosan tudja tárolni a kész élelmiszereit, pont megfelelő adagokban az eladáshoz. Lássuk, pontosan mire van szüksége ahhoz, hogy mielőbb elkezdhesse vagy továbbfejleszthesse termékei értékesítését.

A jó termék az alapja mindennek

Azt szokták mondani, hogy a marketinggel bármit el lehet adni, még ha rossz is. Ez azonban nem igaz. Azzal, hogy valamit jónak állítunk be, és egy jó marketingtrükkel eladjuk, még nem lesz jó. És ennek bizony elég hamar híre megy, főleg a 21. században, a szociális média felületek aranykorában. Megállapítható tehát, hogy nem elég a jó marketing, jó termékre is szükségünk van!

Épp ezért nem mindegy, hogy mit szeretne értékesíteni. A házi készítésű termékeinek jó minőségűnek kell lennie. Olyan jónak, hogy azt szívesen vásárolják meg a vevői újra meg újra.

Nem mindegy, mibe kerülnek az élelmiszerei

Ahhoz, hogy a termékeit tudja értékesíteni, nagyon fontos a kiszerelés is. Egy mézet például nem fog tudni eladni egy 5 l-es üvegben. Mert egyszerűen túl drága lenne, még akkor is, ha a kilogrammonkénti ára megfelelő lenne. Egyszerűen egyszerre nem adnak ki az emberek annyit egy üveg mézért, nincs ekkora mennyiségre szükségük.

Ellenben egy kisebb, pár száz milliliteres tégelyből már szívesebben vásárolnak, mert az épp jó kiszerelés, akár még kóstolásra is. Ugyanez az eset áll fenn pl. egy különleges fűszerkeverék esetén is, amelynél fontos, hogy ne 5 kg-os kiszerelés legyen. Emellett a fűszeres, szórófejes fedő is elengedhetetlen, hogy praktikus legyen a doboz.

Hogy ne legyen gondja a csomagolással, nézze meg az Allinpackaging.hu kínálatát, ahol megtalálja a megfelelő tégelyt élelmiszereinek.

Házi készítésű élelmiszerei vonzó és letisztult csomagolásban

A jó bornak nem kell cégér, szokták mondani. Tévesen. Ugyanis még a legjobb boroknak is elkél a marketing, az értékesítési támogatás. Ha nem tudjuk valamiről, ami a legjobb, hogy az egyáltalán létezik, akkor hogy vennénk meg? Igenis kell a cégér, még a legjobb boroknak is!

Egy jó címke legyen figyelemfelkeltő és vágykeltő. Ébressze fel a vágyat az emberben a termék, az adott élelmiszer kipróbálása, megkóstolása iránt. Legyen olyan, ami nem csak felkelti a figyelmünket, de szinte azonnal el is adja a terméket.

Ön is biztos járt már úgy, hogy egy boltban egy adott terméktípust keresett, de abból volt vagy 100-féle. Mi alapján döntött, ha az ár nem számított? Vagy az azonos árúak közül Ön hogy döntött? Feltehetően a címke, a csomagolás alapján. Egy gagyi, semmitmondó, érzelmet kiváltani képtelen címke nem fogja eladni a termékeit, ezt ne feledje! Ezért is fontos a jó címke!