Eseménynaptár
2020. július
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
2020.07.09. - 2020.07.09.
Budapest
2020.07.08. - 2020.07.08.
Budapest
2020.07.08. - 2020.08.16.
Budapest
2020.07.08. - 2020.08.16.
Budapest
2020.07.07. - 2020.07.07.
Tatabánya
2020.07.07. - 2020.08.09.
Budapest
2020.07.07. - 2020.08.23.
Budapest
2020.07.06. - 2020.08.14.
Tokaj
2020.07.06. - 2020.07.10.
Pécs
2020.07.06. - 2020.08.14.
Tokaj
2020.07.06. - 2020.07.10.
Szentendre
2020.07.06. - 2020.08.19.
Budapest
2020.07.06. - 2020.07.10.
Vác
2020.07.04. - 2020.09.06.
Kecskemét
2020.07.01. - 2020.08.13.
Budapest
2020.07.01. - 2020.07.18.
Budapest
2020.06.29. - 2020.08.28.
Szentendre
2020.06.22. - 2020.08.30.
Budapest
2020.06.10. - 2020.07.18.
Budapest
2020.04.29. - 2021.03.27.
Budapest
Sertéshúr káposztával
2020.06.23.
Hatvany Lajos Múzeum
Egy francia szociológus 1903-ban könyvet adott ki egy öttagú hatvani jobbágycsalád életkörülményeiről, táplálkozásukról. A következőket írja: étkezésük alapvető elemei a gabonaneműk, a sertéshús és a szalonna, böjti napokon szívesen fogyasztanak halat és tésztaételeket. A húsfélét leggyakrabban paprikás húsként fogyasztják, sűrű levű, tartalmas pörkölt formájában. tovább
Sertéshúr káposztával
elöző 2/2 következő
@ Hatvany Lajos Múzeum