2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2024.02.26.
Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Süveges Rita lett az Eszterházy Arts Awart közönségdíjasa

2021.11.16.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Sok ember még akkor is hajlamos halogatni a cserét, ha a régi, jól bevált hűtője egyáltalán nem hűt már rendesen, és szabályosan zabálja az áramot. Ennek talán az egyik oka az, hogy ha belépnek egy boltba vagy megkezdik az online vásárlást, akkor végtelennek tűnő döntési folyamatba ütköznek. Rengeteg mindent kell meggondolni, mivel ez nem az a háztartási gép, melyért a közeljövőben szeretnének újra pénzt kiadni.
Praktikus tanácsok hűtőszekrény-vásárlás előtt
Konyha elrendezése

Vásárlás előtt használjon mérőszalagot az új hűtőszekrény helyének pontos méreteinek meghatározásához.

Készülék stílusa

Annak érdekében, hogy a termékeit úgy tudja tárolni, ahogyan szeretné, szükség van a megfelelő stílusú hűtőszekrény kiválasztására. Felül, illetve alul fagyasztós vagy esetleg kétajtós modellt szeretne? Az onlineMárkaboltok hűtőszekrény kínálatában mindegyik megtalálható.

Hűtőszekrény kapacitásának és a tárolási lehetőségeinek felmérése

Gondolja át, hogy általában egy nagybevásárlás alkalmával mennyi élelmiszert hoz haza, illetve hány ember él a háztartásában. Előfordulhat az is, hogy extra magas tárgyakat vagy széles edényeket kell tárolnia, bizonyos modellek pedig speciális megoldásokkal rendelkeznek ennek a helyzetnek a megoldására, mint például a csúszópolcok.

Általában azonban a legtöbb problémát az okozza, ha valaki nagy kapacitású készüléket keres, de a hely magassága korlátozott, ahová elhelyezné. Szerencsére a Liebherr gondolt azokra is, akik nem tudnak magas készülékben gondolkodni, így megalkották a 70 cm széles alulfagyasztós hűtőszekrényeket, amik nagyon praktikusan pakolhatóak. Mindemellett még számtalan pozitív tulajdonsággal bírnak.

De mik is az előnyei a Liebherr inox CBNef 5735 alulfagyasztós hűtőszekrényének?

A robusztus, biztonságos fogantyúk elegáns, prémiumminőségű megjelenéssel és integrált nyitómechanizmussal rendelkeznek, amely kényelmes és könnyed ajtónyitást tesz lehetővé.

1. A készülékben a pontos hőmérséklet beállítását az ajtó mögé beépített, nagy felbontású, 2,4 colos érintőképernyő teszi lehetővé.

2. A Liebherr NoFrost rendszere gyors, ventilátoros, fagymentes fagyasztást biztosít az élelmiszerek biztonságos, hosszú távú tárolása érdekében.

3. A BioFresh technológiának köszönhetően a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag élelmiszereit ideális hőmérsékleten és páratartalom mellett tárolhatja.

4. A hűtő- és fagyasztórekesz pontos és független hőmérsékletszabályozását a DuoCooling segíti elő. Nincs légcsere a hűtő és a fagyasztótér között, így a szagok sem szállnak át, és a tárolt élelmiszerek sem száradnak ki.

5. A készülék belsejének közepére LED-es mennyezeti világítás került, hogy kellemesen egyenletes megvilágítást biztosítson.

Ezt a felsorolást még sokáig lehetne folytatni, de egy szó, mint száz, ez a készülék hosszú távon garantáltan megelégedettségére fog szolgálni a családnak.