2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2024.02.26.
Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Süveges Rita lett az Eszterházy Arts Awart közönségdíjasa

Tornyai János Múzeum és Közművelődési Központ - Hódmezővásárhely
Tornyai János Múzeum és Közművelődési Központ
Cím: 6800, Hódmezővásárhely Dr. Rapcsák András út 16-18.
Telefonszám: (62) 242-224
Nyitva tartás: K-V 10-17
2019.12.10.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Száznegyven éve alakult meg, és a hetven éve történt megszüntetéséig folyamatosan működött a Hódmezővásárhelyi Gazdasági Egyesület. A rendszerváltást követőn újjáalakult szervezet első hét évtizedéről a hódmezővásárhelyi Emlékponttal közösen rendezett konferencián emlékezett meg.

A Tornyai János Múzeum és Közművelődési Központ részeként működő Emlékpont (6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 34.) összhangban az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.), az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben, a gazdasági reklámtevékenységről szóló 2008. évi XLVIII. törvényben, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben, valamint az egyéb vonatkozó jogszabályokban foglaltakkal, ezúton teszi közzé jelen nyilatkozat formájában az általa követett adatvédelmi és adatkezelési elveket a hírlevél jellegű levelezésével kapcsolatban.

Az Emlékpont rendszeresen küld tájékoztató- és promóciós tárgyú leveleket partnerei részére, amellyel kapcsolatban a személyes adatokat (név, e-mail cím) a levél címzettjének hozzájárulásával kezeli. Az Emlékpont csak saját kiállításaival és programjaival kapcsolatos meghívók és értesítők küldésére használja fel az Ön személyes adatait (név és e-mail cím), azokat harmadik félnek nem adja át. Ezen levelezői listáról az érintett bármikor leiratkozhat: e-mailben (emlekpont@emlekpont.hu) közölt kérésére az Emlékpont legkésőbb 15 napon belül törli az adatait.

Az érintett bármikor, indokolás nélkül, írásban kérheti személyes adatainak vagy adatai egy részének helyesbítését, módosítását, törlését, illetve visszavonhatja az adatkezeléshez adott hozzájárulását. Az Emlékpont a kérelem kézhezvételét követő 15 napon belül intézkedik az érintett általa kezelt személyes adatainak helyesbítéséről, módosításáról vagy törléséről.