2024.10.14.
Déri Múzeum

Áldokumentumfilmek a MALTER-en

2024.09.26.
Magyar Nemzeti Galéria

Október 13-ig látható az Így történt.

2024.07.09.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Szikrázó napsütésben napozni a tengerparton, miközben lágyan lengedezik a szél? Az egész napos strandolást követően elfogyasztani egy kellemes vacsorát a szálloda klimatizált éttermében? Maga a mennyország, igaz?
Hogyan védjük meg a bőrünket a káros környezeti hatásoktól?\r\n
Abba viszont a legtöbbünk nem gondol bele, hogy a bőrünk mindeközben minek van kitéve. A napsugárzás nem csupán közvetlenül, hanem közvetetten is éri, mivel visszaverődik a homokról és a víztükörről. Mindez pedig a bőr öregedését, a pigmentfoltok kialakulását és a bőr szárazabbá, érzékenyebbé válását eredményezheti.

És akkor még a 30 fok feletti hőmérsékletet, a szelet, illetve a légkondicionáló berendezést nem is említettük, amelyek szintén roncsoló hatással vannak a bőr állapotára.

Mi a teendő, hogy a bőrünk regenerálódjon?

A válasz a QMS Medicosmetics Hungary száraz, vízhiányos bőr elnevezésű kategóriájában megtalálható epigenetikus termékek használatában keresendő, amelyek együtt és külön-külön használva is pozitívan stimulálják a bőrsejteket, miközben védelmet nyújtanak a korai bőröregedéssel szemben.

A mi egyik nagy kedvencünk az Epigen Pollution Detox gyorsan beszívódó szérum, amely felvértezi a bőrt az UV sugárzás, a kék fény, a szmog, az oxidatív stressz és a környezet más romboló hatásai ellen. Képes beindítani ugyanis a sejtek méregtelenítő folyamatait, segít a sejtkárok kijavításában, és védi a bőrt a további ártalmak elszenvedésétől.

De igazán ígéretes a kényeztető hatású Epigen Pollution Rescue habmaszk is, amely a gondosan összeállított hatóanyagtartalma révén felvértezi a sejtjeinket a napközben jelentkező káros környezeti hatások ellen, illetve az éjszaka folyamán táplálja, hidratálja és védi a bőrt.

Figyeljünk a szemkörnyék ápolására is!

Mivel a szemkörnyék az arc egyik legérzékenyebb területe, így nem árt ennek is a megfelelő védelem, amelyhez a QMS Epigen Depuff Pollution Shield szemkörnyékápoló szérumját javasoljuk, amely egy ultrakönnyű, védőpajzs hatású készítmény.

A segítségével csökkenthető a szemkörnyékén kialakult ödéma és a sötét karikák, a hialuronsav, a koffein és az esszenciális fehérjék pedig gondoskodnak a fiatalos és ápolt szemkörnyék megőrzéséről.

Rendszerben történő használat

Bár az aktív hatóanyagoknak köszönhetően ezek a kozmetikai készítmények igazán ígéretesek, de az alkalmazásuk megfelelő sorrendje garantálja azt, hogy a bőr maximálisan részesül a jótékony hatásukból.

Továbbá annyit javasolnánk még, hogy törekedjünk a minél egyszerűbb bőrápolási rutinra, mivel ha túl bonyolulttá tesszük, akkor nagy valószínűséggel elsietjük majd a felvitelt, és a termékek egyszerűen nem fogják tudni kifejteni a hatásukat.

De, ha mégis egy sok lépésből álló rutin mellett tesszük le a voksunkat, akkor bontsuk lépésekre! Ez annyit jelent, hogy miután megmostuk az arcunkat és felvittük rá a szérumot, tartsunk egy kis szünetet, és a hidratáló vagy az éjszakai krémet közvetlenül lefekvés előtt vigyük fel!