2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2024.02.26.
Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Süveges Rita lett az Eszterházy Arts Awart közönségdíjasa

2023.03.27.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Sokan úgy gondolják, hogy a mozgás egyáltalán nem elég ahhoz, hogy fogyni tudjunk, főleg nem a hasi tájékról. Itt ugyanis sokkal többet jelent az étkezés, a megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyag. Egyet is lehet érteni ezzel, hiszen ezek nagy hatással vannak a hatékony és eredményes fogyásra, alakformálásra. Nem kell tehát abban a hitben élni, hogy hasról fogyni lehetetlen, csak a folyamat itt egy kicsit másként zajlik. Ebben a cikkben eláruljuk, hogyan valósítható meg mindez.
Hasról fogyni? Nem lehetetlen!
Hasról fogyni? De mégis hogyan?

Amikor a mérleg szerint felszedtünk pár kilót, akkor egyből azon kapjuk magunkat, hogy kalóriát akarunk számolni, diétázáson gondolkodunk, valamint azonnal mozogni szeretnénk. A karcsúsodás azonban nem egészen erről szól, így érdemes tartózkodni a szélsőségektől. Az egészséges életmód sokkal fontosabb és sokkal hatásosabb, mint egy internetes diéta.

VERTIM étrend-kiegészítő kapszulája remek megoldás annak érdekében, hogy ne legyünk állandóan éhesek. Az összetevőinek hála szabályozza a bélmozgást, valamint hozzájárul a fizikai állóképesség fenntartásához.

Támogatja tehát a hasi fogyást és lehetővé teszi, hogy legyen energiánk mozogni és sportolni. Emellett nem árt megfelelő mennyiségű vizet bevinni a szervezetünkbe, hiszen azt nemcsak a hasunk, hanem a szemünk, a bőrünk és az agyunk is meg fogja hálálni.

Le a stressz és az örömevéssel!

Sokan akkor is esznek, ha stresszelnek, de akkor is, ha túlzottan boldogok. Nem mondunk talán újat azzal, hogy az étkezések sokszor csupán örömforrást jelentenek, amik a legtöbbször kalóriadús ételeket és italokat jelentenek. A nap végén azon kapjuk magunkat, hogy semmi tápanyagdús ételt nem ettünk, cserébe jó sok kalóriát vittünk be a szervezetünkbe.

Ezek az ételek ráadásul csak pillanatnyi örömet okoznak, hosszabb távon bizony káros hatással vannak a szervezetre és persze a testünkre, főleg a hasi zsírra. Fontos, hogy sose menjünk éhesen vásárolni, lehetőleg olyan alapanyagokat vegyünk, amelyek egészségesek, amikből összedobhatunk valamit, amit aztán tényleg öröm lesz elfogyasztani.

Nem maradhat el a mozgás sem!

Hiába a sok víz, a rengeteg rost, a minőségi táplálék, azért mozogni sem árt egy keveset. A modern világban számtalan sportág közül válogathatunk, így nincs ember, aki ne találna magának valamit, amivel szívesen tölti az idejét. A mozgás ráadásul jótékonyan hat a lelkünkre is, kevésbé leszünk stresszesek, ezáltal kisebb az esélye, hogy csokoládé után kutatunk a szekrényben.

Egy ülőmunkát végző ember számára különösen fontos a mozgás, hiszen szinte egész nap a gépet használja, így nemcsak a testét terheli, hanem a szerveit is. Nagyobb a kockázata a cukorbetegségnek, valamint a szív- és érrendszeri problémáknak, mint a többi embernél. Érdemes legalább óránként egyszer felállni pár percre, esetleg elmenni inni egy pohár vizet, így két legyet üthetünk egy csapásra.

Este vagy hétvégén pedig jöhet egy kis kocogás, jóga, biciklizés, úszás, bármi, ami örömmel tölt el bennünket és amivel kalóriát lehet égetni, amivel alakot formálhatunk. Hajrá!