2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2024.02.26.
Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Süveges Rita lett az Eszterházy Arts Awart közönségdíjasa

2023.03.20.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
A mentes élelmiszerek bővülő kínálatának köszönhetően az életmódváltóknak, diétázóknak sem kell lemondaniuk a hűs finomságokról. A speciális desszertek és jégkrém-különlegességek ugyanis könnyen beemelhetők a legtöbb étrendbe.
Mentes finomságok életmódváltóknak!
Hűtött mentes desszertek a tudatosan táplálkozóknak

Nem csupán az életmódváltók körében növekszik az igény a speciális ételekre, alapanyagokra, hanem a különféle érzékenységgel, allergiával küzdők számára is jelentős könnyebbség az egyre szélesedő termékkör. Már nem az a kérdés, hogy mit nem szabad fogyasztani, hanem az, hogy milyen helyettesítő alternatívát válasszunk.

MamaVita hűtött termékek kategóriájából beszerezhetünk mindenmentes desszerteket, jégkrémeket is. Az online rendeléssel idő és energia spórolható. Ennek köszönhetően időnként az ízletes nasik is helyet kaphatnak a tervezett étrendben.

Az ALL IN desszertek különlegessége, hogy glutén-, tej-, tojás- és szójamentesek. Ezenkívül hozzáadott cukortartalommal sem kell számolni. Egy finom mangós kókusztej alapú jégkrém azonnal más színben tünteti fel az amúgy küzdelmes étrendváltást.

A lehetőségek bőségesek, hiszen elérhető például túrós pogácsa, ALL IN Black Choco csokoládékrém, csokis mandulás habdesszert. Természetes, hogy tudatosságot igényel az életmódváltás, de egy-egy hűs finomság beiktatásával kevésbé érződik megszorításokkal telinek a kötelező erejű váltás.

Széles választék a vegánoknak

Egyre többen érdeklődnek a növényi étrend iránt, akár egészségügyi ok áll a háttérben, akár személyes döntés, értékrend vezérli őket. Napjainkban a változatos táplálkozás egyszerűen megoldható, hiszen megannyi opció kínálkozik a vegánok számára is. Sőt, az alapanyagok beszerzése is jóval könnyebbé vált.

A vegán termékek szinte minden esetben remek alternatívát jelenthetnek, mivel kizárólag növényi összetevőkből készülnek. A húsmentes étrendet tartóknak, a vegánoknak, a diétázóknak is ideálisak. Rendkívül bőséges a termékkör, manapság már elérhetők speciális joghurtok, kókusztejből készült krémdesszertek, húshelyettesítők, sajtkrémek, szendvicsfeltétek és még sorolhatnánk!

Izgalmas küldetés vagy megszorításokkal teli időszak?

Az egészségtudatosság jegyében megtervezett étrendbeli változtatások elsőre nehéznek tűnnek. Fontos azonban kiemelnünk, hogy az új alapanyagok megismerése, a rendhagyó receptek kipróbálása, a szokatlan ízek megtapasztalása egy izgalmas világot tár elénk.

Mindegy, hogy milyen okból szeretnénk mentes étrendet követni, nem kell száműzni a finomságokat az életünkből, csupán olyan alternatívákra cserélni őket, amelyek biztonságosan beilleszthetők a mindennapokba.

Dönthetünk úgy is, hogy megszorítás helyett a lehetőségekre tekintünk, amelyek rengeteg újdonságot tartogatnak.

Megismerve a speciális ételeket, rájövünk, hogy éppúgy ízletesek, táplálóak és számos módon elkészíthetők, akárcsak a hagyományos alapanyagok.