2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2024.02.26.
Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Süveges Rita lett az Eszterházy Arts Awart közönségdíjasa

2022.08.10.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
A kéztisztító és -ápoló termékek a bizonyítékai annak, hogy a munka nem ott ér véget, amikor azt abbahagyjuk. A megfelelő higiéniára és a kezünk állapotára is nagy figyelmet kell fordítanunk. Szerencsére ma már számos olyan készítmény elérhető a piacon, melyek mindezt megkönnyítik számunkra. Hogy melyek ezek? Lássuk!
Ezért fontosak munka után a kéztisztító és -ápoló termékek\r\n
Gondolkodjunk komplex kéztisztító és -ápoló termékekben

A munkavégzést követően sokszor sokkal koszosabb a kezünk, mint gondolnánk. És egyúttal sokkal meggyötörtebb is, melyre szintén oda kell figyelnünk. Épp ezért mondjuk azt, hogy nem ott ér véget a munka, amikor befejeztük. Ezt követően jönnek ugyanis az olyan kiváló termékek, mint a Alpha-Dent-Higiénia Kft.-től beszerezhető Dreumex Omnicare kéztisztító és -ápoló termékek.

Üzemi környezetben, ahol sok szennyeződés éri a kezünket, ott mindenképp használjuk ezeket a készítményeket. A hozzájuk tartozó adagolóval pedig költséghatékonnyá is tehetjük a felhasználásukat.

Mit tudnak ezek a termékek?

Egy kiváló, munkavégzés utáni kézkrém védelmet nyújt a kéznek, egyúttal segíti a bőrünk regenerációját. A munka és az időjárási körülmények káros hatásainak ellensúlyozására alkották meg ezeket a készítményeket. Serkentik a bőr természetes helyreállítási folyamatát, bármilyen bőrtípusról is legyen szó. Jellemzően parfüm- és színezékmentesek.

A habszappanok vagy koncentrált szappanok gazdag, szilárd habbal rendelkeznek, és kiemelkedően jó a tisztító hatásuk. A már említett Dreumex Omnicare készítménye Bag-On-Valve azonnali hab technológiával készül. A töltet egy laminált zsákot tartalmaz, ami csatlakozik egy szelephez, egy ón patronhoz és a fúvókás kupakhoz. A kanna és a zacskó közé történő tiszta levegő injektálásnak köszönhetően a használat során a teljes zacskó kiürül, így nincs pazarlás.

A már említett habszappanból mindössze 0,2 ml elég egy alapos és higiénikus kézmosáshoz, tehát valóban nagyon koncentrált tisztítószerről beszélhetünk. A megfelelő adagolásról pedig a kompatibilis automata adagoló gondoskodik. Így biztos kordában lesz tartva a használt mennyiség, ezzel garantálva, hogy sokáig elég legyen minden flakon. Érdemes mindig érintésmentes változatban gondolkodni, mert ez a leghigiénikusabb. Egyes adagolók esetén még az adagolt mennyiség is beállítható. Ezzel a felhasználási területnek megfelelően tudjuk beállítani, hogy mennyire van szükségünk.

Felhasználási területek

Ha különválasztjuk a tisztító- és ápolótermékeket, akkor sokkal nagyobb a felhasználási lehetőségük, mint együttesen. Ennek az az oka, hogy nem mindenhol van szükség ápolásra, regenerálódást elősegítő kézkrémre. Ellenben sokkal több helyen alkalmazható egy kiváló habszabban.

A legkülönbözőbb helyeken bevethetőek ezek a termékek. Ipari környezetben, kórházakban és egyéb egészségügyi területeken, edzőtermekben, irodaházakban, bevásárlóközpontokban, stb.

Fontos a használatuk, mert így garantálható a higiénikus munkavégzés és a kezünk megfelelő regenerációja.