2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2024.02.26.
Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Süveges Rita lett az Eszterházy Arts Awart közönségdíjasa

2022.07.24.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Elsőre lehet, hogy rácsodálkozunk a szakállbeültetés kifejezésre, de a férfiaknak körülbelül 50%-át érinti a probléma, miszerint nem egyenletesen szőrös és kellőképp sűrű ez a terület. Ahhoz, hogy teljesen összefüggő szőrzet borítsa ezt a területet és ne egy foltos szakállt, bajuszt vagy pajeszt növessz, érdemes átgondolni ezt a lehetőséget.
Szakállbeültetés: már ilyet is lehet?
Miért válaszd a szakállbeültető eljárást?

A férfiak arcán annyi szőr van és lesz az arcon, ami természeténél fogva kinő. Ez nem egy olyan terület, ahol eredményes hatása lehet egy gyógyszeres kezelésnek, vagy olyan külső beavatkozással járó eljárásnak, amely dúsítani tudná a területet. Kizárólag műtéti úton pótolhatóak a hiányzó szálak, és egyedül így lehet sűríteni az arcszőrzetet.

Az Art 'N Hair szakemberei segítségedre lesznek abban, hogy egy szakszerű beavatkozásban legyen részed, mely nem hagy nyomot a későbbiekben sem. Biztos lehetsz abban, hogy a beültetett szálak tartósak lesznek, és nem fognak kihullani. A beavatkozás teljesen fájdalommentes, így mindössze néhány apró tűszúrást fogsz érezni. A hatás teljesen természetes lesz, mivel saját haj-, illetve szőrszálaid kerülnek beültetésre. A jövőben pedig ugyanúgy tudsz majd borotválkozni, illetve kezelni az arcodat, mint a beültetés előtt.

Ez egy sokaknak fontos esztétikai beavatkozás

Számos kutatás készült arról, hogy a nők jobban vonzódnak a szakállas férfiakhoz. Ugyanis ez olyan gondolatokat kelt bennük, melyek a biztonságérzethez, az erőhöz, illetve az intelligenciához kapcsolódnak. Lehet, hogy te sem tudtad, de egy simára borotvált férfihoz képest ilyen hatást lehet kelteni.

Aki úgy dönt, hogy egy időre eldobja a borotvát, az rengeteg időt is nyer. Érdekes tény, hogy a férfiak egy élet során körülbelül 140 napot töltenek azzal, hogy borotválkozzanak. Mindeközben a tökéletes szakállnövesztéshez mindössze 60-70 napra van szükséged. Már ha egyáltalán van megfelelő mennyiségű szőr, ami megnőhet.

Hogyan zajlik a szakállbeültető eljárás?

Tulajdonképpen hasonló dolog ez, minthogyha fodrászhoz mennél. Válaszd ki a számodra szimpatikus szakállfazont, és ennek megfelelően a szakemberek megtervezik az új külsődet. Felmérik azt a területet, ahonnan és ahová be fogják ültetni az új szőrszálakat, mégpedig egy speciális technológia segítségével.

Donorterületként ebben az esetben is jellemzően a tarkó szolgál. A beavatkozás során ezt a részt borotválják, majd helyi érzéstelenítés után kiszedik az átültetendő graftokat. Szétválogatják azokat, hiszen a szakáll területére a természetes hatás érdekében kizárólag azokat ültetik be, amelyek egy vagy két szálat tartalmaznak. Ezután megépítik a szakállvonalat, és körülbelül egy év múlva már teljesen megújult külsővel fogsz rendelkezni. Figyelembe veszik a megfelelő szálirányt és hogy a beültetett szőrszálak eloszlása is természetes hatást keltsen.

Téged is elgondolkodtatott a lehetőség? Kérd szakember tanácsát, konzultálj, és ismerd meg személyre szabott lehetőségeidet.