2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2024.02.26.
Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Süveges Rita lett az Eszterházy Arts Awart közönségdíjasa

2022.07.20.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Ki ne akarná feldobni valami színes és extrém aprósággal az összeállítását? Amennyiben szívesen turbózod a márkás sneakeredet egy különleges kiegészítővel, akkor nem csak a zokniban érdemes gondolkodni. A cipőfűző ugyanolyan hasznos és vagány lehet, mint bármi más, ráadásul nem kell sokat költeni arra, hogy kitűnj a tömegből. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy mik között érdemes nézelődni!
Vagány kiegészítők márkás cipők mellé
Milyen kiegészítőket válasz márkás sneakerhez?

A sportcipőket kedvelők számára igen fontos szempont a megjelenés kapcsán a stílusosság. Éppen ezért folyamatosan figyelemmel kísérik a legújabb trendeket, ami során hangsúlyt kapnak a kiegészítők is. Egyetlen egyedi sneaker sem lehet dizájnos színes zoknik és különleges apróságok nélkül. A True to Sole cipőfűzői között azonban bőven találhatsz olyan típusokat, amik talán apróságnak tűnnek, azonban sokkal egyedibbé varázsolják az outfitedet.

Nem kell tehát azonnal nagy dologra gondolni, ha egy kicsit fel szeretnéd dobni a szettedet. Pár olyan kellékkel, amire korábban nem gondoltál, simán válhatsz a parkett ördögévé, vagyis inkább az iroda legvagányabb emberévé.

Milyen cipőfűzők közül lehet válogatni?

Ahogy a sneakerek kapcsán, úgy a kiegészítőknél is a fehér és a fekete szín dominál. Az előbbi egy klasszikus megoldás, ha nem akarod túltolni az összeállítást. A True to Sole lehetőséget ad arra, hogy beszerezz egy száznegyven centiméter hosszú, lapos verziót, amit tökéletesen passzol egy alacsonyabb szárú sneakerbe. Létezik azonban százhetven centiméteres változat is, ami viszont a magasabb szárú, High sportcipőkbe passzol a legjobban. A True To Sole webáruházban egy csomagban egy pár fűző található, amik mehetnek akármelyik Air Jordan 1-be, Nike Dunk-ba, esetleg egy Air Jordan 4 White Oreosba egyaránt.

Ha viszont ennél is feltűnőbb megoldásban gondolkodsz, akkor a Light Pink zokni a neked való kiegészítő. A világos rózsaszínben tündöklő, egyedi darab remekül feldob még egy Air Jordan 1 Dutch Green sneakert is. Mindegy, hogy melyik szín mellett döntesz végül, mindegyikkel ki fogsz tűnni a tömegből, még egy nagyobb rendezvényen is.

Hogyan válassz sneaker fűzőt?

A tökéletes minőségben készült, gyári darabokhoz hasonlító fűzőket kifejezetten a sneakerheadek számára alkották meg. Ezekkel az apróságokkal ugyanis egyedibbé és vagányabbá teheted a megjelenésedet. Egy cipőfűzőt akár napi szinten is cserélhetsz, így mindig olyan érzésed lesz, mintha egy másik lábbeliben jelennél meg. A megváltozott összkép pedig minden esetben hatással lesz az adott napodra, garantáltan kapsz majd elégedett pillantásokat.

Egy ilyen minőségi fűző nem megy pillanatok alatt tönkre! Ha tehát feldobnád egy kicsit az aktuális szettedet, akkor érdemes beszerezni egy True to Sole sneaker cipőfűzőt, amit a budapesti üzletben akár meg is nézhetsz. Az itt dolgozók szívesen segítenek neked megtalálni a tökéletes színkombinációt!