2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2024.02.26.
Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Süveges Rita lett az Eszterházy Arts Awart közönségdíjasa

2024.02.07.
Petőfi Irodalmi Múzeum

A 2024-es Térey-ösztöndíjasok

2024.02.07.
Laczkó Dezső Múzeum

Sikeres évet zárt a Laczkó Dezső Múzeum

2024.02.03.
Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont

Újabb bútoregyüttessel gazdagodott a gyulai múzeum

2022.06.23.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
A cikkben megismertetünk egy online felülettel, ahol lehetőséged nyílik csatlakozni egy gamer közösséghez, ugyanakkor izgalmas játékszoftvereket is elérhetsz. A digitális rendszer saját chat szolgáltatást is biztosít, így kérdezhetsz a játékokról, és megoszthatod másokkal a tapasztalataidat.
Egy online megoldás közösségépítésre és játékok gyűjtőhelyeként
Modern játéktároló rendszer a gamereknek

Ez az online áruház abban különbözik a hasonló cégektől, hogy a gépedre telepíthetsz egy klienst, ezáltal bármikor hozzáférhetsz a rendszer tartalmához, amikor csak szeretnél. Arra viszont érdemes figyelni, hogy legyen elegendő terület a meghajtódon.

Az online rendszer nem más, mint a Steam, mely nem csupán játékokat kínál, hanem közösségépítésre is lehetőséget teremt. A játékszoftverek digitális termékkulcsát beszerezheted a CodeGuru Steam játékok kategóriájából is, a leírásban aktiválási útmutatót is találsz, ha esetleg elakadnál.

Térjünk vissza a Steam bemutatására, melynek rengeteg előnye ismert. A digitális disztribúció ugyanis környezettudatos és költséghatékony. A dobozos játékokkal ellentétben nem kell plusz erőforrást lemezek és tokok gyártására fordítani. Az egyedi, különböző területekre szánt csomagolások miatt a játékok ára ugyanis jóval magasabb lenne.

A Steam online megoldása viszont megfizethető árakkal biztosít izgalmas kalandot a játékkedvelőknek. A rendszerének köszönhetően a játékok a profilodban mindig elérhetők maradnak, ahol törölhetsz és újakat vehetsz fel ismételt letöltéssel. A szervereken automatikusan frissülnek a játékok, ezáltal mindig a legújabb változathoz juthatsz hozzá.

Steam, mint közösségépítő felület

Nem csupán játékok gyűjtőhelyeként funkcionál, hanem gamer közösségépítő online térként is. Barátlista hozható létre, ahová tetszőlegesen felvehetsz felhasználókat. Meghívhatjátok egymást közös harcokra, ajánlhattok játékokat, megoszthatók a tapasztalatok, élmények is. Saját chat szolgáltatása révén jelzi, hogy milyen játékokkal játszanak a felhasználók éppen. Ez pedig lehetőséget teremt a kérdezésre, természetesen játék közben figyelmen kívül lehet hagyni az üzeneteket.

Nyílt és zárt csoportok létrehozása is megoldható, de magad is csatlakozhatsz szimpatikus csoportokhoz. Akciós kuponok cseréje is könnyedén kivitelezhető.

Könnyű telepítés, egyszerű használat

A felületen elérhető programot rendkívül egyszerű telepíteni. Ezután létrehozhatod saját fiókod, egy gyors regisztrációval. Ehhez csupán egy felhasználói becenév, és egy saját e-mail-cím szükséges.
Elsősorban webáruház a Steam, olykor azonban ingyenesen elérhető programokat is megosztanak a felületen.
Érdemes a modern megoldások felé nyitni, és a digitális módszereket választani a környezettudatosság és költséghatékonyság érdekében.

Csatlakozz, és legyél egy interaktív gamer közösség tagja! Merülj el az izgalmas játékok világában!