2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2024.02.26.
Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Süveges Rita lett az Eszterházy Arts Awart közönségdíjasa

2022.05.16.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Az esküvői fuvar igazán különleges része az eseménynek, és sok pár szeret igazán extravagáns autót, díszítést vagy épp mindkettőt választani. Cikkünkben adunk néhány ötletet, hogyan oldható meg házilag a menyasszonyi autó díszítése.
Így díszíthetsz menyasszonyi autót házilag
Ne feledkezzünk meg a fuvarról!

Egy esküvő megszervezése nem kis kihívás, és még a legnagyobb odafigyelés mellett is elfeledkezhetünk a lényeges dolgokról. A helyszín, a ruha, a gyűrű, a násznép és a catering mellett nagyon fontos a fuvarról is gondoskodni. Azért is, hiszen a habos-babos hatalmas menyasszonyi ruha garantáltan nem fér be a nagypapa kis bogárhátújába.

Érdemes nagy, tágas és különleges autót bérelni erre a nem hétköznapi alkalomra, például egy limuzint. Így valódi luxusban részesülhet a menyasszony, a vőlegény vagy épp az örömapa, örömanya.

Bérelj limuzint a PLS Partylimuzin weboldaláról, és ragyogj a nagy napon egy csodálatos autóban úgy, akár egy igazi sztár!

Virágok a menyasszonyi autón

Ha esküvő, akkor virág minden mennyiségben! Elvégre ilyen különleges alkalom nem minden héten történik velünk, éppen ezért adjuk csak a világ tudtára felhőtlen örömünket.

Díszítsük a menyasszonyi autót virágcsokorral, melyet helyezhetünk a tükrök köré vagy a kilincsekre. Dönthetünk úgy is, hogy inkább csak jelképesen, néhány szál virággal dobjuk fel a limuzint.

Itt is arra ügyeljünk, hogy bárhova helyezzük a díszeket, gondoskodjunk megfelelően a rögzítésükről! Emellett fontos az is, hogy ne takarjon ki ablakot vagy visszapillantót, hogy a sofőr biztonságosan vezethessen.

Feltűnő díszek

A virágok mellett érdemes megjeleníteni az elmaradhatatlan organzaszalagokat is, melyek csodásan szállnak a suhanó járművön. Jó hely lehet a visszapillantó tükör, de akár a csomagtartóra is helyezhetünk néhányat. Ha már van csokor vagy virág az autón, érdemes hasonló színű és árnyalatú szalagokat választani, hogy egységes és szép legyen az összhatás.

A lufi szintén fontos esküvői kellék, melyet már egészen messziről is kiszúrhatnak az utcán - persze nem szó szerint. A hagyományos lufik esetében fennáll annak a veszélye, hogy kipukkadnak, ezért ezzel érdemes számolni, és a megfelelő rögzítést itt sem szabad elhanyagolni. Inkább válasszunk jó minőségű, héliumos lufit, amely jól bírja a menetszelet, és kitart a ceremóniára érkezésig!

Végül pedig az igazán nagy hatás érdekében a csomagtartóra elhelyezhettek “Just Married” feliratot, és a már klasszikusnak számító konzervdobozokat is az autóra köthetitek. Így garantáltan mindenki felkapja majd a fejét, és elérzékenyülve felsóhajt a boldogságotok láttán.

Bérelj limuzint az esküvődre a PLS Partylimuzin segítségével, hogy ajándékba kapd a menyasszonyi autó komplett díszítését! Így neked csak az utat és a ceremóniát kell élvezned, és semmire nem lesz gondod!