2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2022.01.25.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
A kerámia padlóburkolatok között a famintás járólapok töretlen népszerűségnek örvendenek. A legnevesebb gyárak szebbnél szebb modellekkel kényeztetik a vásárlókat. Remekül kitalálták a tervezők ezeket a termékeket, hiszen ötvözik a fa csodálatos melegségét és a kerámia padlóburkolatok tartósságát és ellenálló képességét.
Csak imádni lehet a nagy méretű, famintás járólapokat
Szinte teljesen azt a hatást képesek kelteni, mintha erezett fapadlón járnánk. Strapabíró tulajdonságuk miatt olyan enteriőrökben is gyakran alkalmazzák, ahol korábban el sem tudtunk volna képzelni famintázatú aljzatot. A vizes helyiségeket például rendkívül egyedivé képesek varázsolni.

Barátságos miliőt teremt

Végre megérkeztek és a Csempehegyek weboldalán meg is vásárolhatók a nagy méretű mázas gres alapanyagú Ragno Woodmania famintás járólapok. Lélegzetelállítóan gyönyörűek, nagyon igényes burkolatokat lehet ezekkel kialakítani. És nem csak belső terekben használhatók, hanem speciális outdoor változataikkal, melyeknek még jobb a csúszásmentessége, teraszokat vagy egyéb külső tereket is beburkolhatunk.

Persze remekül bírják a nagyobb igénybevételt a beltéri változatok is, de nem csak ezért igazán alkalmasak üzletekben, hotelekben, ügyfélfogadó terekben a tágasabb helyiségek burkolására. Módfelett egyedi és otthonos hatást lehet ezekkel a járólapokkal elérni.

Nehéz a választás a csodás színek között

A magánlakásokban is igazán szemrevaló a nagy méretű famintás járólapokkal burkolt tér. Szinte teljesen olyan, mintha igazi fapadló aljzatunk lenne annak az összes melegségével. Az igazán nehéz dolog a kifinomult ízlésű, igényes vásárlók számára az, amikor elkezdenek válogatni például a Csempehegyeknél, hogy az elérhető öt színárnyalat közül melyik Ragno Woodmania modell mellett döntsenek.

Legyen a rusztikus, barátságos és édesen melegbarna Caramel, mely olyan sokféle stílushoz illik? Vagy inkább a szürkésbarna Musk vagy a szürkésfehér Ivory? Mindegyikkel más-más hatást lehet elérni.

Természetesen igazodni kell a tervezett vagy meglévő bútorzathoz és stíluselemekhez, ezt nem szabad soha szem elől téveszteni. Van, akit elbűvölnek a kontrasztok és bátran bevállalja például a barnásszürke, nagy színeltéréses, famintás Ash járólapot. Más inkább a világosbarna Honey színváltozat nyugtató és biztonságos árnyalatába szeret bele.

Több árnyalat egy dobozban

A Csempehegyeknél kapható nagy méretű, famintás járólapok 10,5 milliméter vastagok. A lerakásnál azt ajánlják a szakemberek, hogy a 20x120 centiméteres lapok közötti eltolás maximum 20-25 centiméteres legyen, soha ne több. Ehhez pedig minimum 3 milliméteres fugahézag dukál! A lapok nagyon különlegesek, egy dobozban sokféle árnyalatot találhatunk, éppen ezért ezekkel a vénás mintájú darabokkal igazán egyedi, gyönyörűen sima, és letisztult hatású eredményt érhetünk majd el. Csak győzzük bezsebelni a bókokat!