2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2022.01.15.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Magad is sebességőrült vagy? Imádod a sportautókat? Netán a terepjárók szimpatikusak? Több ezer makett közül szemezgethetsz, Alfák, Mercik, Ferrarik, Trabantok, Porschék is megtalálhatók. Amióta rátaláltam erre a webshopra, időnként elmerülök a járgányok világában.
Autómakettek a versenyszelleműeknek
Verdatípusok

Mi az, ami igazán vonz? Egy kisebb városban, Ercsiben időről időre rally versenyt rendeztek, mindig csodálattal néztem az elszáguldó, kanyarban szinte kisikló versenyautókat.

Sokan elmondhatják magukról, hogy különös élvezettel figyelik a hasonló kerékfüstölő rendezvényeket. Ahol már az abroncs sírása is megdobbantja a szurkolók szívét. Magad inkább a hétköznapibb autók iránt érdeklődsz? A széles választék megkönnyíti a dolgod, ugyanis ezen a webshopon találkozhatsz személyautókkal, versenyautókkal, Forma 1-es darbokkal, sőt tehergépkocsikkal is. Az egyes típusok jellegzetességei az igazán élethű makettváltozatban tökéletesen fellelhetők.

A nagy kerekek hoznak lázba? A robusztusabb modellek? Esetleg az aszfaltra simuló, áramvonalas sportjárművek? A választás a tiéd!

Ajándék kocsimakett nemcsak kisfiúknak

A legtöbben úgy vélik, hogy maga a vezetés és az autómodellezés amolyan fiús dolog, azonban manapság egyre többen keresik a kalandot ezen “négykerekű társak” mellett. Igazán felejthetetlen élmény a mindig is vágyott típus megalkotása, egészen aprólékosan, majd gyönyörködni benne nap mint nap. Egy ilyen ajándék nem csupán egy szép tárgyat jelent, hanem élményt, időtöltést, kikapcsolódást. Általa megélheted a már gyerekkorban dédelgetett vágyadat, miszerint azt a márkát tarthatod a kezedben, amelyre mindig is vágytál. Nem beszélve róla, hogy magad teremtheted meg, és festheted valósággá.

Minden korosztály számára ideális meglepetés. Felnőttnek, gyereknek, anyukának, a szomszéd kislánynak, aki arról álmodik, hogy egy nap az édesapja tanítja meg vezetni. Magadat meglepni egy csodás makettel sosem önzőség, de ajándékba adni is egy szép gesztus. A Modellfutár makettautói között kedvedre válogathatsz.

Mi kerüljön a csomagba?

A főtermék maga a makett, amelyet alapos átgondolás után érdemes kiválasztanod, segítségedre lehet a weboldal szűrőrendszere és a kategóriák. A kocsi mellé megfelelő makettfestéket is adj, illetve ha még új számodra ez a hobbi, akkor a szükséges célszerszámokat se felejtsd el kosárhoz adni.

Kiegészítőket, festékeket szintén megtalálsz a Modellfutár oldalán. Így egy helyről beszerezhetsz mindent, és néhány napon belül már meg is kezdheted a verdád összeállítását.

A sikerélményhez csupán ezekre lesz szükséged: elszántság, összpontosítás, kitartás és egy gyönyörű autómakett a munkaasztalodra, melyet aztán az elkészültével vitrinbe is tehetsz. Ha a kocsik mellett a könyveket is szereted, méltó helye lehet a könyvespolcon is.

Ajándékozz élményt, kikapcsolódást magadnak és szeretteidnek!