2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2021.10.13.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Sós vagy édes, nemzetközi vagy magyar, eredeti vagy mentes – igazából mindegy is sokszor, ha egy isteni desszertről beszélünk, nem igaz? Tökéletes ajándék vendégségbe érkezvén vagy egy neves alkalomra, és egy olyan magyaros ízvilág magyaros csomagolásban, mint a Borsa desszert, igazán exkluzív is.
Magyaros, exkluzív ajándékot keresel?
Magyaros desszertek és édességek

A magyaros desszertek és édességek éppúgy említést érdemelnek, mint a hagyományos ételek közül a gulyás vagy a töltött káposzta. Rendkívüli népszerűségnek örvend néhány közülük külföldön is, így a somlói galuska vagy a Dobos-torta, amelyek meghódították a világot. Míg előbbi a brüsszeli világkiállításon debütált 1958-ban, addig utóbbit 1885-ben készítették el először, első kóstolói között volt I. Ferenc József és Erzsébet királyné.

Az édességek sorában további magyar jellegzetesség a túró rudi, amelyet szerintünk nem lehet nem szeretni, külföldieknek mindenesetre ez a desszert igen érdekes, teljesen ismeretlen. Ezt biztosan minden magyar hiányolja, ha hosszan tartózkodik külföldön, és garantáltan visz belőle kóstolót külföldi ismerőseinek.

Magyaros desszert, különleges édesség mindig jó ajánd

Borsa gyümölcsdesszert – egy igazán exkluzív ajándékékötlet!

Sokszor vagyunk bajban, erősen törjük a fejünket, mit is lehetne ajándékba vinni, ha vendégségbe megyünk. A csoki és bor párosítása ugyan mindig nyerő, de mivel alapvetően mindenki erre gondol, egy kicsit unalmas ajándék is.

Szintén nagy a kihívás, ha külföldi vendég számára szeretnénk valami valóban magyaros meglepetést, esetleg a magyar gasztronómia ízvilágából valami különlegeset választani. Olyat, amit nem kapni mindenhol, és valami egyediség is van benne.

Amennyiben egy igazán exkluzív ajándékötlet után kutatunk, a Borsa gyümölcsdesszert a Hagyományőrző Boltból jó választásnak bizonyul. Legyen szó születésnapról, karácsonyról vagy netán anyák napi meglepetésről, garantáltan sikert fog aratni.

A csokoládéval bevont Borsa desszert minőségi ét- vagy tejcsokoládé felhasználásával készül, az eredeti ízek közé tartozik a barackos, a szilvás és a vörösáfonyás.

Milyen az igazi Borsa desszert?

Aki eddig még nem ismeri, nem hallott a Borsa desszertről, annak itt az ideje, hogy ezt a rendkívüli finom, gyümölcsös ízvilágot megismerje.

Az egyedi ízek esszenciája és az egészséges összetevői végett a táplálkozásukra odafigyelők számára is különleges a Borsa gyümölcsdesszert. Előszeretettel ajánlott fogyasztása; amellett, hogy finom, még egészséges is, a modern táplálkozási követelményeinek teljes mértékben eleget tesz.

A gyümölcs aszalványok és olajos magvak élettani hatásai nélkülözhetetlenek, egyedi és markáns ízt biztosítanak minden desszertvariációnak.