2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2024.02.26.
Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Süveges Rita lett az Eszterházy Arts Awart közönségdíjasa

2021.10.13.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Miként jelenthet hozzáadott értéket egy-egy horgász táska kellékekhez passzoló beszerzése, illetve rendszeres használata? Hogyan segíthetik egyáltalán a táskák az eredményes horgászatot, és mi alapján célszerű táskát keresni?
Horgász táska kellékekhez - melyiknek vehetjük hasznát?Ezekkel a kérdésekkel foglalkozunk kiemelten a bejegyzés keretei között. Csak bízni tudunk benne, hogy ennek köszönhetően, ha közvetve is, de segíthetünk az eredményes horgászatok elérésében.

Ha horgászatról van szó, akkor táskából gyakorlatilag sosem lehet elég

Úgy is fogalmazhatunk akár, hogy rend a lelke mindennek. A vízparton helyet foglalva, ott kipakolva és folyamatosan “dolgozva” egyet semmiképp sem akar az ember: feleslegesen időt veszíteni.

Márpedig a táskák megléte pontosan abban jelenthet óriási hozzáadott értéket, hogy tényleg minden fontos eszköz a helyén legyen. Ennek köszönhetően nem is kell mást tennünk horgászat közben, mint az éppenséggel szükséges horgász eszközt kivenni a megfelelő táskából.

No de mihez kellhet külön táska? Ezzel a kérdéssel is foglalkozunk a továbbiakban.

Horgász táska kellékekhez - avagy mi mindennek kellhet külön táska?

Természetesen ez leginkább a választott módszer függvényében alakul. Például keszegező horgászatnál vagy feeder versenyre készülve teljesen más eszközökre és táskákra lehet szükség, mint egy hamisítatlan süllőzés keretei között.

Ma már szerencsére a gyártók is igyekeznek minél inkább kedvezni a horgászoknak ezen a téren. Vagyis külön-külön dedikált táskában kaphat helyet adott esetben a szák, a csúzli, vagy a műcsalik mindegyike. A Damil.hu horgász táskaválasztéka elsőrendű forrás lehet, ahol tényleg minden igényt kielégítő a választék.

Ahogyan többek között az előre összeállított szerelékek, az előkék, vagy pedig az úszók is külön táskában kaphatnak helyet valahol a horgászfelszerelés egy előre elkülönített pontján.

Ahogy leginkább megérheti a táskákat begyűjteni a következő horgászat előtt

Nyilván nem árulunk el nagy titkot a leginkább célravezető keresést és beszerzést illetően. Nincs más teendő, mint előre átgondolni azt, hogy milyen horgászatra készülünk pontosan, illetve milyen kellékeknek és eszközöknek kellene helyet találni.

Amint sikerült ezt precízen felmérni, ehhez mérten már könnyű lehet a táskakeresés. Ami pedig az előnyöket illeti, a megfelelő táskák beszerzésével és használatával nemcsak időt fogunk nyerni, hanem a horgászathoz használt eszközeink épsége is megóvható.

Megnyugtató érzést kölcsönöz horgászat közben az, ha tényleg minden a rendelkezésünkre áll. Persze ez legtöbbször úgy szokott működni, hogy az ember mindig beszerez egy-egy újabb, a horgászathoz használatos táskát a kellékek számára is.