2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2024.02.26.
Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Süveges Rita lett az Eszterházy Arts Awart közönségdíjasa

2024.02.07.
Petőfi Irodalmi Múzeum

A 2024-es Térey-ösztöndíjasok

2024.02.07.
Laczkó Dezső Múzeum

Sikeres évet zárt a Laczkó Dezső Múzeum

2024.02.03.
Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont

Újabb bútoregyüttessel gazdagodott a gyulai múzeum

2021.09.14.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Az iskolakezdés nem kíméli a pénztárcát. A tankönyvcsomagok, a szükséges iskolai eszközök beszerzése mind nagyon költséges folyamat. A gyerek ruhatára is frissítésre szorul. Sokunk előtérbe helyezi az olyan minőségi darabokat, amik tartósak, mint a minőségi ruhák és az Asso cipők.
Asso cipőt az őszi időszakra
Szeszélyes ősz

Az őszi szezonra rendkívül körültekintően kell cipőt választanunk. Az évszakot kiszámíthatatlan időjárás jellemzi, kezdve a 25 fokos vénasszonyok nyarától egészen a fagyok beköszöntéig. A csapadék kiszámíthatatlan, főleg a mennyiségét tekintve.

A leggyakrabban szeptember és október környékén kell nyirkos időjárással számolnunk, és az idő előrehaladtával egész napos ködökben sem szenvedünk hiányt. November környékén már megérkeznek a reggeli fagyok, de arra is volt már példa, hogy egész nap kitartson.

A szeszélyes időjárás miatt nem egyszerű feladat a megfelelő gyerekcipő kiválasztása. A kiscipőnek meg kell felelnie az időjárás hóbortjainak, hogy melegebb és hűvösebb hőmérsékleti feltételek mellett is hordható darab legyen.

Gyerekcipők az átmeneti időszakra

Az őszi időjárás tőlünk is megkíván némi rugalmasságot, melegebb időben még bátran engedhetjük gyermekünket szandálban szaladgálni, ám a hűvösebb időkben érdemes őszi cipőre váltani.

Az őszi gyerekcipőknél jó, ha figyelmet fordítunk arra, hogy a felsőrész bőrből készüljön, ami nem engedi át a nedvességet. A talp legyen puha, rugalmas és könnyű, hogy a lurkó szabadon mozoghasson benne. Minőségi bőrcipő kiválasztásával a lehető legjobbat tesszük gyermekünk számára, hiszen a vázrendszer és a gerincoszlop egészsége szempontjából mindenképpen megéri ez a választás.

Magyar márka: az Asso cipő

Tudatos vásárlóként a minőség mellett fontos, hogy hazai készítésű termékeket szerezzünk be. A magyar gyártású Asso cipőket megvehetjük a Lurkócipő kínálatából.

Az Asso szandálok és cipők Gencsapátiban készülnek egy 30 éve fennálló családi manufaktúrában. A hosszú évek tapasztalatának köszönhetően a gyermekláb anatómiai felépítésének megfelelő lábbeliket gyártanak. Az Asso cipők sarokrésze keményített, emiatt a bokát stabil helyzetben tartja. A talpkialakítás hajlékony és rugalmas. Felsőrésze kívül-belül bőrből készül. Mindennapi használatra tökéletesen alkalmas. Pozitívumként említendő, hogy a manufaktúra külön figyelmet fordít az esztétikus kialakításra és a kis szériában történő gyártásra. A felsorolt előnyök mellett biztosan tudhatjuk, hogy gyermekünk nem tömeggyártásból származó lábbelit visel magán, hanem egy korlátozott gyártási mennyiségű, figyelmet és törődést kapott kiscipőt.

Tudatos vásárlás

Az Asso cipők vásárlásával nem csak egy minőségi gyerekcipőt tudhatunk magunkénak, egy hazai családi vállalkozást is támogatunk a vásárlással. A közhiedelemmel ellentétben ezek a termékek nem drágábbak versenytársaiknál, így ha már a vásárlás mellett döntöttünk, feltétlenül nézzünk körül a hazai piacon.