2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2024.02.26.
Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Süveges Rita lett az Eszterházy Arts Awart közönségdíjasa

2021.07.17.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Itt a nyár, a nagy kirándulások és a rengeteg szabadban töltött idő lehetősége. Sajnos apró élősködők keserítik meg a felszabadult pillanatokat, de nem kell, hogy minden esetben így legyen. Előzd meg a bolha és a kullancs megjelenését, próbáld ki a Foresto nyakörveket!
ktívHa bolha- és kullancsirtás, akkor Foresto!
Hogyan védekezzünk?

Általában elmondható, hogy a legjobb kezelés a megelőzés, így fokozott hangsúlyt kell fektetni arra, hogy az élősködőknek esélyük se legyen arra, hogy megjelenjenek kedvencünk bundájában. Persze minden kutya és macska más, így minden esetben mérlegelnünk kell azt, hogy melyik típusú kullancs- és bolhairtás az ideális az állat szempontjából. Előfordulnak olyan egyedek, amelyek nem szeretik a nyakörvet, esetleg nem esznek meg akármit, vagy pedig rosszul viselik azt, ha bármivel is bekenik őket.

Hazánkban legnépszerűbbek az orálisan beadható bolhairtó szerek, de természetesen ezek mellett kell, hogy legyen más választási lehetőség is. Különböző sprayk és porok állnak rendelkezésünkre a megfelelő védelemhez, valamint még ott van a leginkább közismert variáció, a bolhairtó nyakörv, amit a Kedvence.hu-nál is elérsz.

Foresto nyakörvek

Ezek a nyakörvek a mai napig a legkeresettebb termékek, ha élősködőkről van szó, hiszen nagy előnyük, hogy semmilyen mesterséges szert nem kell bevinni a kutya szervezetébe, valamint még a szőrére sem kell kenni. Arról nem is beszélve, hogy rendkívül tartós, hiszen akár fél évig is védelmet biztosíthat. Ez alapvetően többszöröse a többi hatóidejének, mivel a szájon át szedhető bolha- és kullancsirtók általában 12 hetes védelemre szólnak, míg a sprayk és porok havi ismétlést igényelnek.

Mivel fél évet kihúzunk vele, így érdemes tavasz környékén beszerezni, így ezzel együtt kitart őszig, és így végül egy cserével megúszható az egész év. Nyáron különösen jó megoldás, hiszen víz hatására sem veszít az intenzitásából, azaz akkor sem kell vele bajlódni, ha a négylábú állandóan a vízben lebzsel.

Persze először lehet, hogy fura lesz az állatnak ez a fajta kötöttség, de szerencsére hamar megszokják a változást.

Ha még csak most keresed a tökéletes kullancs- és bolhairtót, akkor ne feledkezz meg a rendszeres ellenőrzésről a kedvenced érdekében. Ha pedig már használod a Foresto nyakörveket, akkor nyugodtan alhatsz, hiszen biztosan megvédi a négylábút a különféle élősködőktől, sőt ha mindez nem lenne elég, akkor azokat is hatékonyan elpusztítja, amik már megtelepedtek a kedvenced bundájában. Ez nagyon fontos, mivel ezzel hatékonyan megelőzheted azt, hogy különböző, ember és állat számára is veszélyes betegségeket terjesztő kullancsok mérgezzék a napjaitokat.

A Kedvence.hu kínálatában garantáltan megtalálod a legújabb és legsikeresebb nyakörvet, így mindenképp nézz körül náluk!