2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2024.02.26.
Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Süveges Rita lett az Eszterházy Arts Awart közönségdíjasa

2021.07.17.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Nem véletlen, hogy a zöldségek, gyümölcsök és a különféle saláták fogyasztása az egészséges életmód szerves részét alkotják. Olyan létfontosságú vitaminokat tartalmaznak, amelyekre szüksége van a szervezetünknek. Az viszont abszolút kijelenthető, hogy nem egyszerű olyan szolgáltatót, vendéglátóhelyet találni, ahol a lehető legsokszínűbb választékkal találkozhatunk.
Minden, ami zöld levelecske!
Ma már létezik néhány olyan salátabár, ahol komplett menüsorokkal várják a vendégeket. A következő pár sorban tehát elhoztunk neked néhány érdekes kínálatot, amelyeknek köszönhetően vitaminokkal töltheted fel a szervezeted!

Tudatos életmód

Vannak, akiknek fontos a harmónia az élet minden területén, míg másokat valamilyen egészségügyi probléma késznyerített arra, hogy változtassanak. Nos, bármelyik csoportba is tartozol, annyi bizonyos, hogy nem könnyű tudatosan élni és táplálkozni! Sokan úgy gondolják, hogy ehhez le kell mondaniuk a finomságokról és a kiadós étkezésről. Ez azonban nem igaz! Csupán meg kell válogatni, hogy mit fogyasztunk!

Szeged szívében egy olyan salátabár született meg, amely ebben segít neked. A legtöbb különlegességet elérhető áron kínálják fel a vendégeknek, és arra is odafigyelnek, hogy kizárólag friss ételek kerüljenek eléd.

Egyedi kínálat

Ma már egy vendéglátó egység csak akkor marad versenyképes, ha olyan kínálatot nyújt, amely ritka és egyedi a versenytársak körében. A Zöldlevelecske Salátaműhely bőséges salátái láttán te is leszámolsz korábbi előítéleteiddel és rájössz, hogy a saláta is tud laktató lenni.

Ez még semmi! Ha mást is szívesen fogyasztanál, akkor válogathatsz az egészséges levesek, az Easy Life tálak, a “mindenmentes” desszertek és a frissítő italok között is. Érdemes megemlítenem neked a frissen préselt vitaminbombákat is. Ezek a speciális technológiával készült gyümölcslevek gyorsan felszívódnak, magas a tápanyagtartalmuk és szinten tartják az energiaszinted.

“Amilyen a gazda, olyan a krumplija”

Bármilyen étel elkészítéséről is van szó, jól tudjuk, hogy a nyersanyag nagyban meghatározza az étel minőségét. A Zöldlevelecske Salátaműhely erre is gondolt, így nem véletlen, hogy minden termelőt személyesen ismernek. Az alapanyag általában a környék gazdáitól kerül beszerzésre, majd minden összetevőt személyesen ellenőriznek.

Ha szeretnéd megkóstolni a világ legjobb salátáit, akkor látogasd meg weboldalukat! Amennyiben szeretsz te magad is kísérletezni az ízekkel, ez esetben jó hírem van! Most összeállíthatod a saját salátádat, és a jól sikerült recepteket akár el is mentheted!

Remélem, most már te is vonzónak találod az egészséges életmódot! Ne feledd, nem kell lemondanod semmiről, csupán kicsit át kell alakítani a korábbi étrended valami sokkal jobbá!