2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2024.02.26.
Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Süveges Rita lett az Eszterházy Arts Awart közönségdíjasa

2024.02.07.
Petőfi Irodalmi Múzeum

A 2024-es Térey-ösztöndíjasok

2024.02.07.
Laczkó Dezső Múzeum

Sikeres évet zárt a Laczkó Dezső Múzeum

2021.07.17.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Számos olyan konyhai kisgép létezik, amely a háztartás elengedhetetlen elemévé tud válni. Ilyen sokoldalúan felhasználható szerkezet a turmixgép is, amelyet imádnak kicsik és nagyok egyaránt.
Készítsen egészséges italokat és finom ételeket egy tökéletes turmixgép segítségével!
A turmixgép nem csak egy hasznos eszköz, de akár az első lépés is lehet egy egészségesebb élet felé. Segítségével nem csak finom italokat készíthet, de egyedülálló ételeket is, amelyek garantáltan feldobják a már megszokott étrendjét. Számos típus elérhető a piacon, így mindenféleképpen érdemes tüzetesebben utánanéznie, hogy valóban azt a terméket válassza, amelyre igazán szüksége van.

Milyen turmixgépek közül válogathat?

Vannak az egyszerűbbek, amelyek alapvető funkcióiknak köszönhetően kifejezetten könnyen kezelhetők, de vannak a modernebb, kifejezetten sok tudással megáldott gépek is, amelyek már nem csak sima turmixolásra képesek, de akár levesek főzésére is alkalmasak.

Az utóbb említett típus azonban már sokkal költségesebb, és használata is egy kis utánajárást igényel. Márka alapján is lehet csoportosítani a turmixgépeket. A legnagyobb nevek és legismertebb márkák közé tartozik az Electrolux, a Sencor, a Russell Hobbs, a Tefal, a Gorenje, az Esperanza és a Vegital, de számos újdonsággal is összefuthat a piacon.

Ezek a gyártók azonban mindamellett, hogy minőségit alkotnak, eszközeikre garanciát is vállalnak, így nem kell attól tartania, hogy a drágán megvásárolt turmixgép pár használatot követően tönkremegy.

A legtöbben azonban nem márka alapján választják ki a legideálisabb készüléket, hanem az ár jelenti a döntő tényezőt. Az egyszerűbb és műanyagból készült darabok jóval olcsóbbak az üvegből, a fémből, az alumíniumból vagy a rozsdamentes acélból készült, számos más funkcióval ellátott készülékeknél. Azonban az előbbi esetben tisztában kell lennie azzal a kockázattal, hogy sokkal könnyebben tönkremennek és eltörnek a műanyagból készült modellek.

Milyen legyen az ideális turmix?

Mindemellett a külsőségek is lényegesek, hiszen az ember úgy szeret háztartási kisgépeket vásárolni, hogy mindegyik egyazon stílust képviseli és ugyanolyan színben pompázik, hiszen csak így mutat esztétikusan a konyhapulton. A BestMarktnál kapható turmixgépek esetében igen lényeges tényező a keverés minősége, azaz a keverőszár anyaga. Készülhet fémből, műanyagból, de amelyik legjobban bírja a strapát, az rozsdamentes acélból készül. Sokkal hosszabb élettartammal rendelkeznek, és ezzel a típussal nem csak hideg, de akár meleg ételt is turmixolhat.

A kések minősége sem másodlagos, hiszen az adja a turmix lelkét. Ezek készülhetnek nemesacélból, rozsdamentes acélból, vagy rendelkezhetnek titánbevonattal.

Amennyiben nem tudja eldönteni, hogy melyik lehet az Ön számára legideálisabb turmixgép, akkor keresse fel a BestMarkt weboldalát, ahol számos termékkel ismerkedhet meg részletes leírásuknak köszönhetően.