Eseménynaptár
2019. július
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
2019.07.15. - 2019.07.19.
Székesfehérvár
2019.07.15. - 2019.09.16.
Budapest
2019.07.15. - 2019.07.19.
Eger
2019.07.13. - 2019.07.13.
Budapest
2019.07.10. - 2019.09.22.
Budapest
2019.07.08. - 2019.07.12.
Budapest
2019.07.08. - 2019.07.12.
Vác
2019.07.08. - 2019.07.12.
Eger
2019.07.03. - 2019.07.24.
Budapest
2019.07.01. - 2019.12.30.
Budapest
2019.06.28. - 2019.10.20.
Budapest
2019.06.28. - 2019.09.28.
Mezőkövesd
2019.06.22. - 2019.09.01.
Mosonmagyaróvár
2019.06.22. - 2019.12.31.
Budapest
2019.06.22. - 2019.07.31.
Szentes
2019.06.22. - 2019.07.31.
Szombathely
2019.06.22. - 2019.07.31.
Szombathely
2019.06.21. - 2019.07.21.
Székesfehérvár
Zwack Unicum Múzeum és Látogatóközpont - Budapest
A kóstolóterem
Cím: 1095, Budapest Dandár utca 1.
Telefonszám: (1) 456-5247, (1) 476-2383
Nyitva tartás: Múzeum H-Sz 10-17. Mintabolt: H-P 9-18, Szo 10-18
Csoportos jegyárat 15 fő felett biztosítunk látogatóink számára.
Csoportok részére magyar, angol, német és olasz idegenvezetést biztosítunk. Az esetleges lemondást a látogatás előtt legkésőbb 48 órával jelezni kell!
Egyéni látogatóink számára magyar, angol német, olasz és orosz nyelven audio-guide berendezést biztosítunk.
Csoportos látogatásra bejelentkezés, a látogatóközpontról és múzeumról további információk: tel.: 1/476 2383
email: muzeum@zwackunicum.hu
A Mintabolt elérhetősége:
tel.: 1/456-5247
email: mintaboltbp@zwackunicum.hu
A program már nem tekinthető meg.
2019.06.22. - 2019.06.23.
családi program, Múzeumok Éjszakája, rendezvény
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Múzeumi belépők, szolgáltatások árai:
Belépő felnőtteknek
(múzeumlátogatás, audio-guide, kóstoló)
2000 HUF
Csoportos belépő felnőtteknek
(a program tartalmazza a régi lepárló megtekintését és pincelátogatást kóstolóval együtt.)
1700 HUF
/ min. 20 fő
Belépő diákoknak
(múzeumlátogatás, audio-guide, kóstoló nélkül!)
1000 HUF
/ 18 éven aluliaknak
Belépő nyugdíjasoknak
(a következő programokat tartalmazza: film, múzeum, minipalack gyűjtemény, kóstoló)
1700 HUF
Megpörkölte már a lábát a Szent Iván Éji tüzekkel? Idén ugye már hallani sem akar róla... Nos, akkor mi megmutatjuk Önnek, hogy másképp is el lehet tölteni az év legrövidebb éjszakáját! Június 22-én fővárosi és vidéki múzeumok lesik a tartalmas szórakozásra vágyó közönség kívánságait. A programkínálatot számos egyetem, könyvtár, galéria kínálata színesíti...

PROGRAM:

17:00 - 17:30 A Zwack család és az Unicum története tárlatvezetés
Ismerje meg a Zwack család és az Unicum történetét korabeli palackok, dokumentumok, családi fényképek és relikviák segítségével. A kiállítótér galériáján pedig Közép-Európa legnagyobb, több mint 17 000 darabos minipalack-gyűjteménye található.

18:00 - 18:30 A Zwack család és az Unicum története tárlatvezetés
Ismerje meg a Zwack család és az Unicum történetét korabeli palackok, dokumentumok, családi fényképek és relikviák segítségével. A kiállítótér galériáján pedig Közép-Európa legnagyobb, több mint 17 000 darabos minipalack-gyűjteménye található.

18:00 - 19:00 Palya Bea és Lisztes Jenő duókoncertje
Palya Bea és Lisztes Jenő cimbalom-művész különleges duókoncertje.
Gyönyörű hangok jönnek elő a cimbalomból, megemeli a zenét, égi zengést ad a daloknak földi ritmikussággal párosítva. - vallja Palya Bea. A repertoárban hallhatók lesznek szerzemények az új, Hazatalálok című lemezről, melyen Lisztes Jenő is közreműködik, de felcsendülnek korábbi dalok is Bea életművéből.

18:30 - 19:30 Homola pincészet borkóstoló
A Homola Pincészet birtokközpontja Paloznakon, a hegyen található történelmi szőlőkkel körülvéve. A pincészet összesen 15 hektár saját területen termeszt szőlőt, Tihanytól Alsóörsig. Büszkék vagyunk rá, hogy több évjáratban is sikerült Csopaki Kódex bort készítenünk, a dűlőszelektált tételeink pedig megmutatják a borvidékben rejlő különleges potenciált.
A 100% borcsalád a friss, gyümölcsös, reduktív borokat mutatja be, míg a Homola-sorozatban pedig a fahordós, spontán erjedt igazi terroir borok mutatják meg a termőhely jellegzetességeit.
A programon, a pincészet birtokigazgatója Zsandár Tamás kóstoltatja 100% Balaton, Black és Kékfrankos boraikat.
A terem befogadóképessége miatt, a programon csak korlátozott létszámban vehetnek részt. A programra a rendezvény napján, 17 óra után, a helyszínen regisztráció szükséges. Egy fő csak észszerű mennyiségű regisztrációs kupont kérhet, csak a soron következő, vagy az azt követő időpontra.

19:00 - 19:30 A Zwack család és az Unicum története tárlatvezetés
Ismerje meg a Zwack család és az Unicum történetét korabeli palackok, dokumentumok, családi fényképek és relikviák segítségével. A kiállítótér galériáján pedig Közép-Európa legnagyobb, több mint 17 000 darabos minipalack-gyűjteménye található.

19:00 - 20:00 Unicum Riserva bitter kurzus
Ismerje meg és fedezze fel az Unicum Riserva egyedülálló történetét!
A mentor program során Gulyás Csaba italszakértő segítségével minden érzékszervére ható utazást tehet a fűszerek birodalmába. A program során mélyebben megismerkedhet a Zwack gyógynövény szakértelemmel, mely 1790-ben egy receptben testesült meg. Közelebbről is betekintést nyerhet az Unicum gyártási folyamataiba, kortyról-kortyra.
Történelmi mérföldkőhöz érkezett az Unicum több mint 225 éves története. 2017-ben mutattuk be legújabb innovációnkat, az Unicum Riservát, amelyen Zwack Sándor és Zwack Izabella nagyon régóta közösen dolgozott Az Unicum Riserva különlegessége egyedülálló gyártási eljárásában, a dupla hordós érlelésben rejlik. Tudja meg mi az a fekete méz és mit ad hozzá az italhoz a Tokaji aszús hordós érlelés.
Ha kíváncsi mindezekre és számos kulisszatitokra, vegyen részt az Unicum Riserva bitter kurzuson.
A terem befogadósképessége miatt, a programon csak korlátozott létszámban vehetnek részt. A programra a rendezvény napján, 17 óra után, a helyszínen regisztráció szükséges. Egy fő csak észszerű mennyiségű regisztrációs kupont kérhet, csak a soron következő, vagy az azt követő időpontra.

20:00 - 20:30 A Zwack család és az Unicum története tárlatvezetés
Ismerje meg a Zwack család és az Unicum történetét korabeli palackok, dokumentumok, családi fényképek és relikviák segítségével. A kiállítótér galériáján pedig Közép-Európa legnagyobb, több mint 17 000 darabos minipalack-gyűjteménye található.

20:00 - 21:00 Homola pincészet borkóstoló
A Homola Pincészet birtokközpontja Paloznakon, a hegyen található történelmi szőlőkkel körülvéve. A pincészet összesen 15 hektár saját területen termeszt szőlőt, Tihanytól Alsóörsig. Büszkék vagyunk rá, hogy több évjáratban is sikerült Csopaki Kódex bort készítenünk, a dűlőszelektált tételeink pedig megmutatják a borvidékben rejlő különleges potenciált.
A 100% borcsalád a friss, gyümölcsös, reduktív borokat mutatja be, míg a Homola-sorozatban pedig a fahordós, spontán erjedt igazi terroir borok mutatják meg a termőhely jellegzetességeit.
A programon, a pincészet birtokigazgatója Zsandár Tamás kóstoltatja 100% Balaton, Black és Kékfrankos boraikat.
A terem befogadóképessége miatt, a programon csak korlátozott létszámban vehetnek részt. A programra a rendezvény napján, 17 óra után, a helyszínen regisztráció szükséges. Egy fő csak észszerű mennyiségű regisztrációs kupont kérhet, csak a soron következő, vagy az azt követő időpontra.

20:00 - 21:00 The BlackBirds koncert
Az első hazai The Beatles emlékzenekar korhű hangszerekkel és kosztümökben előadott koncertje.

20:15 - 21:15 Unicum Riserva bitter kurzus
Ismerje meg és fedezze fel az Unicum Riserva egyedülálló történetét!
A mentor program során Gulyás Csaba italszakértő segítségével minden érzékszervére ható utazást tehet a fűszerek birodalmába. A program során mélyebben megismerkedhet a Zwack gyógynövény szakértelemmel, mely 1790-ben egy receptben testesült meg. Közelebbről is betekintést nyerhet az Unicum gyártási folyamataiba, kortyról-kortyra.
Történelmi mérföldkőhöz érkezett az Unicum több mint 225 éves története. 2017-ben mutattuk be legújabb innovációnkat, az Unicum Riservát, amelyen Zwack Sándor és Zwack Izabella nagyon régóta közösen dolgozott Az Unicum Riserva különlegessége egyedülálló gyártási eljárásában, a dupla hordós érlelésben rejlik. Tudja meg mi az a fekete méz és mit ad hozzá az italhoz a Tokaji aszús hordós érlelés.
Ha kíváncsi mindezekre és számos kulisszatitokra, vegyen részt az Unicum Riserva bitter kurzuson.
A terem befogadósképessége miatt, a programon csak korlátozott létszámban vehetnek részt. A programra a rendezvény napján, 17 óra után, a helyszínen regisztráció szükséges. Egy fő csak észszerű mennyiségű regisztrációs kupont kérhet, csak a soron következő, vagy az azt követő időpontra.

21:30 - 22:30 Homola pincészet borkóstoló
A Homola Pincészet birtokközpontja Paloznakon, a hegyen található történelmi szőlőkkel körülvéve. A pincészet összesen 15 hektár saját területen termeszt szőlőt, Tihanytól Alsóörsig. Büszkék vagyunk rá, hogy több évjáratban is sikerült Csopaki Kódex bort készítenünk, a dűlőszelektált tételeink pedig megmutatják a borvidékben rejlő különleges potenciált.
A 100% borcsalád a friss, gyümölcsös, reduktív borokat mutatja be, míg a Homola-sorozatban pedig a fahordós, spontán erjedt igazi terroir borok mutatják meg a termőhely jellegzetességeit.
A programon, a pincészet birtokigazgatója Zsandár Tamás kóstoltatja 100% Balaton, Black és Kékfrankos boraikat.
A terem befogadóképessége miatt, a programon csak korlátozott létszámban vehetnek részt. A programra a rendezvény napján, 17 óra után, a helyszínen regisztráció szükséges. Egy fő csak észszerű mennyiségű regisztrációs kupont kérhet, csak a soron következő, vagy az azt követő időpontra.

21:30 - 22:30 Unicum Riserva bitter kurzus
Ismerje meg és fedezze fel az Unicum Riserva egyedülálló történetét!
A mentor program során Gulyás Csaba italszakértő segítségével minden érzékszervére ható utazást tehet a fűszerek birodalmába. A program során mélyebben megismerkedhet a Zwack gyógynövény szakértelemmel, mely 1790-ben egy receptben testesült meg. Közelebbről is betekintést nyerhet az Unicum gyártási folyamataiba, kortyról-kortyra.
Történelmi mérföldkőhöz érkezett az Unicum több mint 225 éves története. 2017-ben mutattuk be legújabb innovációnkat, az Unicum Riservát, amelyen Zwack Sándor és Zwack Izabella nagyon régóta közösen dolgozott Az Unicum Riserva különlegessége egyedülálló gyártási eljárásában, a dupla hordós érlelésben rejlik. Tudja meg mi az a fekete méz és mit ad hozzá az italhoz a Tokaji aszús hordós érlelés.
Ha kíváncsi mindezekre és számos kulisszatitokra, vegyen részt az Unicum Riserva bitter kurzuson.
A terem befogadósképessége miatt, a programon csak korlátozott létszámban vehetnek részt. A programra a rendezvény napján, 17 óra után, a helyszínen regisztráció szükséges. Egy fő csak észszerű mennyiségű regisztrációs kupont kérhet, csak a soron következő, vagy az azt követő időpontra.

22:00 - 23:00 Belau koncert
Az együttes tagjai az elektronikus zenét vegyítik a mai modern popzenével. Céljuk nem más, mint hogy zenéjük által segítsék a hétköznapok alatt felgyülemlő feszültséget levezetni, mindeközben elegáns nyári hangulatot keltve.

22:45 - 23:45 Unicum Riserva bitter kurzus
Ismerje meg és fedezze fel az Unicum Riserva egyedülálló történetét!
A mentor program során Gulyás Csaba italszakértő segítségével minden érzékszervére ható utazást tehet a fűszerek birodalmába. A program során mélyebben megismerkedhet a Zwack gyógynövény szakértelemmel, mely 1790-ben egy receptben testesült meg. Közelebbről is betekintést nyerhet az Unicum gyártási folyamataiba, kortyról-kortyra.
Történelmi mérföldkőhöz érkezett az Unicum több mint 225 éves története. 2017-ben mutattuk be legújabb innovációnkat, az Unicum Riservát, amelyen Zwack Sándor és Zwack Izabella nagyon régóta közösen dolgozott Az Unicum Riserva különlegessége egyedülálló gyártási eljárásában, a dupla hordós érlelésben rejlik. Tudja meg mi az a fekete méz és mit ad hozzá az italhoz a Tokaji aszús hordós érlelés.
Ha kíváncsi mindezekre és számos kulisszatitokra, vegyen részt az Unicum Riserva bitter kurzuson.
A terem befogadósképessége miatt, a programon csak korlátozott létszámban vehetnek részt. A programra a rendezvény napján, 17 óra után, a helyszínen regisztráció szükséges. Egy fő csak észszerű mennyiségű regisztrációs kupont kérhet, csak a soron következő, vagy az azt követő időpontra.

Programok folyamatosan:

Unicum érlelőpince meglátogatása
Tudja meg, hogyan készül ma az Unicum! A látogatáson a 2500 m2 alapterületű, közel 500 tölgyfa hordót rejtő egyedülálló pince egy részében is körbejárhat, ahol több mint 1 millió liter gyomorkeserű érlelődik napjainkban is.
Érvényes karszalagjával, a látogatás végén Unicumot vagy Unicum Szilvát kóstolhat.
A pince befogadóképessége miatt egyszerre 25 fő vehet részt a programon. A csoportok folyamatosan indulnak. A látogatás körülbelül 20 perces.