2024.02.07.
Petőfi Irodalmi Múzeum

A 2024-es Térey-ösztöndíjasok

2023.06.28.
Petőfi Irodalmi Múzeum

Július 1-jén indul a PIM KertLabor

2023.06.02.
Petőfi Irodalmi Múzeum

Egy kényelmetlen ember élettörténete

Petőfi Irodalmi Múzeum - Budapest
© Petőfi Irodalmi Múzeum<br>A múzeum épülete
Cím: 1053, Budapest Károlyi u. 16.
Telefonszám: (1) 317-3611
Nyitva tartás: K-V 10-18
2021.05.02.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
A 194/2021. (IV. 26.) kormányrendelet értelmében a Petőfi Irodalmi Múzeum és tagintézményeinek kiállításai 2021. május 4-től újra látogathatók a védettségi igazolvánnyal rendelkező személyeknek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúaknak. A Bajor Gizi Színészmúzeum nyitvatartási rendjének megfelelően május 5-én, szerdán 14 órakor nyit.

A kiállítások látogatásával kapcsolatos fontos tudnivalók: a koronavírus elleni védettségi igazolással rendelkezők, illetve felügyeletük alatt lévő kiskorúak látogathatják a múzeum kiállításait. A védettségi igazolvány bemutatása a múzeumi jegypénztárnál történik. A védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság vagy az életkor igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatása kötelező, ennek hiányában munkatársunk a kiállításba történő belépést köteles megtagadni.

A belépési jogosultság ellenőrzése során a múzeum személyes adatokat nem rögzít, adatkezelés nem történik.

Látogatóink és a múzeumi munkatársak védelme érdekében maszk viselése és a 1,5 méteres védőtávolság megtartása a múzeum egész területén ajánlott.

A PIM kiállításai és múzeumi boltja, továbbá tagintézményei a megszokott nyitvatartási rend szerint várják a látogatókat.

Közönség személyes részvételével múzeumi rendezvényeket és iskolai csoportok számára múzeumpedagógiai foglalkozásokat június 1-jét követően tartunk meg. Az online felületeinken addig is folyamatosan jelentkezünk friss tartalmakkal, virtuális programokkal.