2020.10.26.
Déri Múzeum

A gyilkos oroszlánfej

2020.10.25.
Déri Múzeum

A köpönyegforgató brigadéros

2020.10.25.
Szépművészeti Múzeum

A kereszténység védőbástyája - rézmetszeten

2020.10.20.
Szépművészeti Múzeum

Magas olasz állami kitüntetést kapott Baán László

2020.10.18.
Janus Pannonius Múzeum - Modern Magyar Képtár II.

Kollázs, montázs, asszamblázs

Magyar Népi Iparművészeti Múzeum - Budapest
Cím: 1011, Budapest Fő utca 6.
Telefonszám: (1) 201-8734
Nyitva tartás: K-Szo 10-18
2020.01.23.
hír, rendezvény, tárlatvezetés, szakvezetés
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
A Hagyományok Háza Nyitott műhelye idén ünnepli ötödik születésnapját, ennek alkalmából zenés tárlatvezetéssel és különleges kézműves programokkal várják az érdeklődőket szombaton Budapesten, a Magyar Népi Iparművészeti Múzeumban.

A Hagyományok Háza tájékoztatása szerint a Nyitott műhely öt évvel ezelőtt nyílt meg azzal a szándékkal, hogy a magyar hagyományokat minél szélesebb körben ismertesse meg az érdeklődőkkel, a kézműveskedni és kikapcsolódni vágyó látogatókkal. Mint írják, ez a cél megvalósult, hiszen a műhely napról napra folyamatosan vonzza a látogatókat.

Szombaton a Nyitott műhely születésnapja alkalmából különleges programokkal várják az érdeklődőket. Délelőtt Hunyadvári Szilvia nemezkészítővel gondokat elűző hajpántot lehet készíteni, Torba Ildikó szűrrátétkészítővel tavaszhozó tulipántos nyakéket alkothatnak a látogatók. Dukát Judit gyöngyfűzővel gyöngyös medált, Kelemen Eszterrel bőr derékravalót lehet készíteni.

Délután Kérdezz-dalolok! címmel Tímár Sára népdalénekes és Farkas Éva, a Barkó Kézműves Egyesület tagja tartanak zenés tárlatvezetést a Nyitott műhely melletti Magyar Népi Iparművészeti Múzeumban.
A Nyitott műhely vendégváró szokásához híven frissen sült kaláccsal várja az érdeklődőket.

(MTI)