2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2024.02.26.
Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Süveges Rita lett az Eszterházy Arts Awart közönségdíjasa

2017.12.21.
Mini Magyarország Makettpark
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
A szarvasi Mini Magyarország makettpark üzemeltetői 2013-as megalakulása óta a folyamatos fejlesztések mellett mindig fontosnak tartották hogy kreatív játékokkal, értékes nyereményekkel okozzanak örömet a látogatóknak, legfőképp a gyerekeknek.

A park az idei év tavaszán kárpátaljai látnivalókkal bővült, így most gondoltunk egy nagyot és Karácsony közeledtével szeretnének mosolyt csalni az ottani gyerekek arcára is! Valamit mi is ajándékozunk, egy igazi karácsonyi meglepetés: idén a külhoni magyarok lakta területek legszegényebb vidékén, az egyik legkisebb kárpátaljai falu iskolájára, a Benei Általános Iskolára esett választásunk, egy osztályuk kirándulásának minden költségét átvállalva.

Fontos volt számunkra, hogy felajánlásunk igazi, élményekkel teli meglepetés legyen, sok kalanddal és emlékkel, így a park bemutatása mellett a gyerekek Szarvas egyéb nevezetességeit is megismerhetik majd. Szívből gratulálunk a benei gyerekeknek! Kívánunk nekik egy csodálatos és emlékekkel teli kikapcsolódást Szarvason!


Kapcsolódó videó üzenet Trill Zsolt színművésztől:

https://www.youtube.com/watch?v=7rcU_5EaSKg