2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2024.02.26.
Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Süveges Rita lett az Eszterházy Arts Awart közönségdíjasa

2024.02.07.
Petőfi Irodalmi Múzeum

A 2024-es Térey-ösztöndíjasok

2024.02.07.
Laczkó Dezső Múzeum

Sikeres évet zárt a Laczkó Dezső Múzeum

2024.02.03.
Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont

Újabb bútoregyüttessel gazdagodott a gyulai múzeum

2016.07.25.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Kétnaposra bővül az idén a DreherFeszt, amely a kőbányai sörgyár patinás épületei között nagyobb alapterületen, két színpaddal és többféle programmal várja augusztus 26-án és 27-én a jó zenét és a sörkülönlegességeket szerető közönséget.

A nyár utolsó hétvégéjén tartott "underground" sörfesztivál fellépői között lesz a Péterfy Bori & Love Band, a Vad Fruttik, Zagar, az Ivan & The Parazol, a Margaret Island, az Akkezdet Phiai és a The Biebers. Fellép a SuperStereo is, amelynek KRSA-val közös Fedezd fel! című nyári slágerét a DreherFeszt hivatalos dalának választották - olvasható a szervezők MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

A fesztiválon a Rocklap mellett a Komlóterasz, az Üstökös és a Múzeum söröző is várja a vendégeket, akik megkóstolhatják az idei sörkülönlegességeket. A 2016-os innovációkban is kiemelkedő szerep jut az elmúlt évek sikertechnológiájának, a hidegkomlózásnak, valamint idén ugyancsak előtérbe kerül a legfrissebb, még pasztörizálatlan Dreher Tanksör. A sörfőzés kulisszatitkaiba többek között a Főzőház és erjesztő látogatás során lehet majd bepillantani.

A kőbányai Dreher Sörgyárat egyszer egy évben, kizárólag ennek az eseménynek a kedvéért nyitják meg a nagyközönség előtt. A rendezvény ideje alatt 30 percenként ingyenes buszjáratok közlekednek az Örs vezér tere és a fesztivál között. A belépőjegy korsó sörre beváltható kupont is tartalmaz. Az eseményről további információ a www.dreherfeszt.hu oldalon található.

(MTI)