2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2024.02.26.
Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Süveges Rita lett az Eszterházy Arts Awart közönségdíjasa

Gödöllői Királyi Kastély Múzeum - Gödöllő
A Királyi Kastély bejárata
Cím: 2100, Gödöllő Grassalkovich Kastély
Telefonszám: (28) 420-331, (28) 430-864
Nyitva tartás: I.2-II.28.: H-V 10-17
III.1-31.: H-P 10-17, Szo-V 10-18
IV.1-X.31.: H-V 10-18
XI.2-XII.31.: H-P 10-17, Szo-V 10-18
2015.03.30.
hír, kultúrpolitika
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Megállapodást kötött a Gödöllői Királyi Kastéllyal a Magyar Utazási Irodák Szövetsége, melynek értelmében több területen is előnyt élveznek a szakmai szervezet tagjai
Gödöllői Királyi Kastélymúzeum
A keretszerződésben a kastély több, az utazási irodák munkáját segítő, azt megkönnyítő vállalást is tesz. Az egyik legfontosabb, és különösen a kis irodák számára jelent nagy segítséget, hogy a MUISZ tagjai éves 300 fős csoportlétszám alatt kedvezményt kapnak a belépőjegyek árából. A kedvezményekből a kiutaztatók sem maradnak ki, számukra a kastély azt ajánlotta fel, hogy rendezvények esetén kedvezményeket ad a terembérleti díj árából.

Ugyanakkor nemcsak emiatt példaértékű a mostani megállapodás. A minap aláírt együttműködéssel kapcsolatban dr. Erdei Bálint, a MUISZ elnöke azt közölte lapunkkal, hogy a kastély vállalta, hogy kedvezményt nyújt az utazási irodák által küldött vendégeknek a belépőjegyek árából, ezen felül speciális kedvezményeket biztosítanak számunkra rendezvények foglalása esetén is.

„A megállapodás keretében a kastély azt is vállalja, hogy minden évben március 31-ig nyilvánosságra hozza a következő évre érvényes árait” – mondta el Gönczi Tibor, a Gödöllői Királyi Kastély igazgatója. Ezáltal is segíteni kívánják az utazási irodák munkáját azzal, hogy időben tudják értesíteni az esetleges változásról külföldi partnereiket. „A megállapodás a szövetséggel még hatékonyabbá teheti az utazási irodákkal eddig is meglévő jó kapcsolatainkat. Az együttműködéstől azt reméljük, hogy még több látogató érkezik a kastélyba szervezett formában, utazási irodákon keresztül. Az áraink előzetes megadásával pedig egy régóta fennálló piaci igénynek próbálunk eleget tenni. Abban bízunk, hogy ez a partneri viszonyaink erősödését hozza magával egy folyamatosan növekvő és versengő piacon, ahol – csak a kastély esetében – száznál is több szereplő van jelen.” – tette hozzá az igazgató.