2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2024.02.26.
Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Süveges Rita lett az Eszterházy Arts Awart közönségdíjasa

2022.11.21.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Minden esküvőt egy várakozással és feszültséggel teli időszak előz meg. Hiszen a sok szervezni- és tennivaló általában felőrli a menyasszonyt és a vőlegényt. Tekinthetjük ezt a házasulandók első kihívásának is.
Felejthetetlen élmény a limuzinos lány- és legénybúcsú
Hogy önfeledten és boldogan kezdjétek a nagy napot, érdemes ezt a feszültséget előtte levezetni. Mi lehetne jobb módszer erre, mint egy limuzinos lány- vagy legénybúcsú?

Egy igazán különleges, felejthetetlen élmény

Egy ilyen felfokozott időszakban nem is jöhetne jobban egy kis bulizás, amivel oldani lehet a felgyülemlett feszültséget. Miért ne engedhetnétek meg magatoknak, hogy szórakozzatok egy kicsit, és kiengedjétek a gőzt, mielőtt belevágtok a házas életbe?

Számtalan program közül választhatsz, de mi azt ajánljuk neked, hogy nézz körül a VIP Limuzin háza táján, és válassz magadnak és barátaidnak egy igazi élmény ajándékot. Béreljetek limuzint, és kezdődhet a bulizás! Amennyiben van erre igény, lehetőségetek van személyessé tenni ezt az alkalmat, és elhelyezni néhány apró ajándékot, ami aztán örök emlékként maradhat meg a menyasszonynak vagy a vőlegénynek.

A luxus kedvelőinek a limuzin bérlés lehet a legjobb program

Ezeket a különleges autókat talán senkinek sem kell bemutatni. De azon kevesen gondolkoznak el, hogy számtalan lehetőség rejlik a limuzin bérlésben és a vele való utazásban.

Mi jelképezhetné jobban az eleganciát, a luxust és a szuper bulikat, mint egy ilyen autó? Mivel nem egy kisvárosi autóról van szó, ezért kényelmesen elférhetsz akár a teljes baráti társaságoddal is. Vegyétek be a kényelmes bőrüléseket, hozzatok néhány party kelléket, ezek után pedig nincs is más dolgotok, mint élvezni a szuper zenéket és a felszerelt bárpult adta lehetőségeket.

Vegyetek részt egy különleges városnézésen, vagy használjátok arra limuzint, hogy egyik buli helyszínről a másikra vándoroltok vele. Utazzatok stílusosan, így biztosan nem marad el a hatásos belépőtök sem.

Többféle limuzin közül is választhatsz

Amennyiben te is úgy döntenél, hogy a limuzin bérlése lenne a legjobb program a lány- vagy legénybúcsúra, több lehetőséged is van. Ugyanis többféle limó közül is választhatsz. Ha az igazi klasszikusok a kedvenceid, akkor ajánljuk figyelmedbe a Lincoln limuzint. Mely garantáltan hozni fogja ezt az érzést. Ha viszont egy kicsit extrémebb megjelenésre vágysz, akkor a SUV limuzin lehet számodra tökéletes választás.

Egy ilyen autó biztosan hozzájárul az igazi buli érzéshez. Használd ki az utolsó métereket mielőtt belevágnál a házasságba, és ereszd ki a gőzt! Ha pedig tetszett az élmény, mindenképp tartsd észben! Hiszen az évek előrehaladtával jó lehet felidézni ezeket a pillanatokat sőt, akár egy házassági évfordulóra is kiváló ajándék lehet, ha újra megosztjátok egymással ezt az élményt.