2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2024.02.26.
Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Süveges Rita lett az Eszterházy Arts Awart közönségdíjasa

2022.05.16.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Ha arról álmodoztunk, hogy a kedvenc hétvégi, lustálkodós öltözékünket rendes utcai viseletté varázsoljuk, akkor végre eljött a mi időnk! A feszes ruházat már nem áll annyira középpontban, így ideje, hogy megtanuljuk, hogyan kell eligazodni az oversize darabok között, és tetszetőssé varázsolni őket a személyes stílusunkhoz.
Az oversize ruhák titka
Ennek az izgalmas trendnek köszönhetően intézhetjük az ügyeinket, és sétálhatunk a városban a kedvenc túlméretezett ingünkben vagy a sportos pulcsinkban anélkül, hogy aggódnunk kellene, hogy túl egyszerű viseletnek tűnik majd.

Az Abutik Női Ruha Webáruház könnyed, laza szabású molett ruhái pedig megkönnyítik ennek a stílusnak a megvalósítását. Egyszerűen viseljük őket egy pár lapos vagy magassarkú cipővel, hogy ízléses megjelenést kapjunk.

Az egyensúly megteremtése

A túlméretezett ruhák gyakran elsöprőnek tűnhetnek, vagy éppen hanyagnak, ha tetőtől talpig csak ezeket hordjuk. A megoldás viszont egyszerű erre a problémára. Egyszerre csak egy oversize darabot válasszunk az outfitünkbe, és párosítsuk valami mással, ami illeszkedik!

Mutassunk egy csipetnyi bőrt!

A túlméretezett ruhák viselése kockázatot jelent. Függetlenül attól ugyanis, hogy milyen méretünk vagy alakunk van, a bő ruhadarabok “felülmúlhatnak” minket, és formátlan megjelenést kölcsönözhetnek. Kerüljük el ezt a problémát azzal, hogy egyensúlyba hozzuk a ruha anyagát a megmutatott bőrfelülettel!

Különböző textúrák

A vastag szövetek zsákosnak és nehéznek tűnhetnek, míg az olyan anyagok, mint a sifon és a selyem „éterinek”.

Az egyik legegyszerűbb módja tehát a túlméretezett ruhák viselésének, ha egy könnyű, oversize felsővel vagy ruhával kezdjük, amelyhez leggingset vagy szűk farmert társítunk. Adjunk hozzá pluszba még egy kis stílust egy szép blézerrel, és már indulhatunk is!

Vállaljuk a kockázatot!

Ha a komfortzónánkba inkább testhezálló darabok tartoznak, a túlméretezett trend segítségével kiléphetünk kicsit belőle, és vállalhatunk némi kockázatot!

Egy bő kardigán egy testhez simuló felső és a szűk farmer feletti viselésével fellélegezhet kicsit a megjelenésünk. Vagy kipróbálhatunk valami merészebbet, ami határozottabb a trend megközelítésében - például egy széles szárú nadrágot.

Oversize ing

Azok a darabok, amelyeket egy pillanat alatt felkaphatunk, mindig megállják a helyüket a ruhatárunkban, és a túlméretezett ing egyértelműen ebbe a kategóriába tartozik. A szellős formának megvan az az előnye, hogy bő és kényelmes, míg a ropogós gallér és mandzsetta bármilyen outfitet összeszedettnek mutat.

Válasszunk olyan semleges, bármihez illő árnyalatúakat, mint amilyen például a fehér vagy halványkék! Ezek ugyanis könnyen összeilleszthetők a ruhatárunkban szereplő más darabokkal - a legjobb farmerünkbe bújtathatjuk, és a legszebb ruháinkra rétegezve is hordhatjuk.

Bújjunk bele egy bő blúzba!

Ha minden ötletet idegennek érzünk, fontoljunk meg egy könnyű, légies blúzt egy rövidre vágott farmerrel, esetleg egy elegáns ceruza- vagy miniszoknyával. A megjelenés nőies, kényelmes és rendezett lesz.