2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2024.02.26.
Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Süveges Rita lett az Eszterházy Arts Awart közönségdíjasa

2022.01.15.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Egy otthoni biztonsági rendszer akkor nyújt valódi védelmet, ha minden apró részletre odafigyelünk. A jó minőségű zárak az ajtókon és egy komolyabb riasztórendszer ma már alapvetőnek számít.
Így teheti teljessé az otthoni biztonsági rendszerét
Ennél azonban jóval többet is tehetünk azért, hogy szeretteink és értékeink éjjel-nappal, az év minden napján biztonságban legyenek. Cikkünkben igazán korszerű megoldásokat mutatunk be.

Mozgásérzékelő

Egy mozgásérzékelő lényegesen pontosabbá és megbízhatóbbá teszi a biztonsági rendszert. Egy modern készülék természetesen vezeték nélkül működik, és akár 10-15 méteres távolságból is érzékeli a mozgásokat.

DEFLOC Hikvision AX Pro mozgásérzékelői ennél is többet kínálnak. Ezek az okoskészülékek az üvegtörés hangját is felismerik, és azonnal riasztást küldenek. Attól sem kell tartani, hogy a lakásban tartott kisállatok megzavarják a rendszert. A készülék ugyanis képes különbséget tenni az ember, illetve a kis testű állatok által keltett mozgások között.

Hordozható pánikgomb

Egy hordozható pánikgomb mindenkinek remek választás, időseknek és gyerekeknek pedig különösen hasznos. Ezek a készülékek egyetlen gomb megnyomásával vészriasztást küldenek, és máris érkezhet a segítség.

Az igazán profi modellek ráadásul karperec adapterrel is viselhetők. Így a készülék ugyanolyan kényelmes és diszkrét, mint például egy okoskarkötő. A Hikvision AX Pro termékei egy felhasználóbarát alkalmazással konfigurálhatók. Ezek a hordozható pánikgombok víz- és porállók is, így bármilyen körülmények között megállják a helyüket.

Folyadékérzékelő

Otthonunkban és az ott tárolt értékekben nem csak külső erők tehetnek kárt. Egy csőtörés vagy akár egy felhőszakadás komoly vízkárokhoz is vezethet. Erre nyújtanak megoldást a folyadékérzékelők, melyek azonnal jeleznek, ha vizet érzékelnek az adott területen.

Egy ilyen készülék remek választás a fürdőszobába, a konyhába vagy éppen az alagsorba. A kiáramló víz nem csupán a saját lakásunkban tehet kárt. Leszivároghat az alattunk lakó szomszédhoz is, és eláztathatja az ő otthonát.

A Hikvision AX Pro termékek előnyei

A kínai cég az egyik legjelentősebb biztonságtechnikai vállalatnak számít a világon. Készülékeik nem csupán korszerűek, de igazán mutatósak is. A folyamatos innovációnak köszönhetően a Hikvision AX Pro termékek mindig a legfejlettebb technológiát kínálják a felhasználóknak.

Biztonságtechnikai eszközeik nemcsak magáncélra ideálisak: üzlethelyiségekben és irodákban is garantálják a maximális védelmet.

Minden Hikvision AX Pro termékre igaz, hogy rendkívül könnyedén telepíthetők, és egyszerűen integrálhatók már meglévő rendszerekbe. A távoli hozzáférés segítségével bárhol és bármikor ellenőrizhetjük a megfigyelt helyiség állapotát.

A Hikvision AX Pro termékcsalád rendkívül sokszínű. Nyitásérzékelők, kültéri szirénák, kamerák, pánikgombok és kártyaolvasók egyaránt elérhetők.