2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2024.02.26.
Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Süveges Rita lett az Eszterházy Arts Awart közönségdíjasa

2021.11.29.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Szokás azt mondani, hogy sosem tudhatjuk, hogy mit hoz a jövő, mégis a legtöbb ember nem készül fel a váratlan helyzetekre.
Gondolj a jövőre - intézkedj online!
Pedig számtalan olyan lehetőség áll rendelkezésünkre, amelyekkel rendezhetjük a körülményeket olyan helyzetekben is, amelyekről azért alapvetően azt reméljük, hogy nem következnek be a közeljövőben.

Túl optimisták vagyunk?

Hiszen, annak ellenére, hogy sokan vannak, akik az életüket balszerencsésnek tartják, mégis optimisták vagyunk abban a tekintetben, hogy még mennyi idő fog megadatni nekünk ebben az életben.

Sokan vannak olyanok, akik kifejezetten úgy gondolják, hogy nekik semmi sem sikerül, hogy az életükön a szerencsétlenség csillaga uralkodik, és amúgy is minden rossz bekövetkezik, ami bekövetkezhet. Mégsem nézünk szembe azzal a ténnyel, hogy gyakorlatilag bármikor beüthet a legrosszabb, és sajnos vége szakadhat az életünknek.

Nem véletlen, hogy óvjuk magunkat ettől a képtől, illetve gondolattól, hisz senki sem tudja ép elmével úgy megélni a mindennapokat, hogy lehet, hogy ez a nap lesz az utolsó. Természetesen erre nincs is szükség. Az viszont helyes hozzáállás, hogy baj esetén sem hagyjuk magukra szeretteinket, és még idejében gondoskodunk a végrendeletünkről.

Miért fontos végrendelkezni?

A végrendelet biztosíthatja, hogy az aktuális jogszabályok között meghatározzuk, hogy kik örököljenek utánunk. Legyen szó akár ingóságainkról, akár más vagyoni jellegű tulajdonunkról, mindenképpen az a biztos, ha mi magunk döntjük el, hogy kinek és mit szánunk.

Így lehetővé tesszük azt, hogy szeretteink részesüljenek az örökségünkből, hogy ne maradjanak vitás kérdések, valamint biztonságot adjunk gyermekeinknek, házastársunknak, illetve azoknak, akik szerintünk igénylik, illetve megérdemlik.

Hogyan végrendelkezhetünk?

Sokan egyszerűen nem tehetik, például mozgáskorlátozottság vagy anyagi okok, esetleg más akadályok miatt, míg mások nagyon kényelmetlennek éreznék az ügyvédi irodában tett látogatást ilyen témában. Pedig a végrendelet esetében is fontos, hogy megfelelő, érvényes dokumentumot hagyjunk örökül. Ezeket a nehézségeket és problémákat kiküszöbölhetjük, ha online jogi szolgáltatást veszünk igénybe.

Online végrendelet - gyorsan és egyszerűen

Az eKRS elektronikus jogi ügyintézéssel bárki számára elérhetővé válnak a magánszemélyi rendelkezések és a végrendeletek, ráadásul mindez akár az otthon kényelméből megvalósítható. Az aktuális törvényi és jogszabályi keretek között, teljesen hatályos, szükség esetén a bíróság előtt is teljes mértékben hivatalos dokumentum születik a felületen keresztül anélkül, hogy el kellene hagynia a kedvenc foteljét.

A biztonságot garantálja a KRS Ügyvédi Iroda, amely hatalmas tapasztalattal rendelkezik a jogi ügyintézésben és speciális szolgáltatásként nyújtja az online ügykezelést.

Az online végrendelkezés fix és kedvező áron érhető el mindazok számára, akik nem igényelnek személyes jogi tanácsadást. Ráadásul az ügyintézés bármikor félbehagyható és folytatható, valamint a dokumentum a későbbiekben is bármikor letölthető és kinyomtatható marad.