2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2024.02.26.
Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Süveges Rita lett az Eszterházy Arts Awart közönségdíjasa

2021.06.17.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Jóllehet, manapság már sokan nem riadnak meg attól sem, hogy szerelmükért akár a világ másik végére költözzenek, azért mégis egyszerűbb, gyorsabb és számtalan esetben biztonságosabb, ha az ember a megszokott életterében lel rá a szerelmére.
Szekszárdon szeretnéd megtalálni életed párját?
Ezt a problémakört hivatott megoldani a CUPYDO Társkereső, mivel célzottan magyar városok, például Szekszárd megjelölésével regisztrálhatják magukat egyedülálló hölgyek és férfiak.

Miért utaznál, ha helyben van minden?

Kipróbáltál már más társkereső szolgáltatásokat? Untad, hogy az első randiig sem jutsz el, mert hisz ki szeretne órákat utazni hetente akár több alkalommal is? Vagy eljutottál a mindent eldöntő első találkozásig, megvolt a szikra is, de nem tudott lángra lobbanni, mert egyikőtök sem mert lépni, feladni az addigi életet, hátrahagyni családot, barátokat, munkahelyet?

A CUPYDO Társkereső ezt a gondot leveszi a válladról.

Több ezer helyi, jelen esetben szekszárdi vagy Szekszárd közeli ember vár arra, hogy bejelentkezz, és felvehessék veled a kapcsolatot.

Talán azt gondolod, hogy helyben nincs is szükség társkereső chat szolgáltatásra, de a cég szakemberei a látott esetekből másra következtetnek. A jelenlegi helyzetben nagyon kevés a lehetőség a személyes találkozásra, ezáltal az ismerkedésre is, így mindenképp jól jön egy olyan oldal, mint a CUPYDO Társkereső, ahol az online térben futhatsz össze akár a szomszédos utcában lakó emberekkel.

Hónapok óta bezárva éltünk, alig-alig jártunk el szórakozni, kirándulni, sőt a legutolsó szabad nyár óta bizonyára rengeteg új ember is költözött Szekszárdra vagy épp Tolna megyébe.

Fontos a város, de fontos más is

A társkereső nem csak a földrajzi helyet tartja szem előtt, de az érdeklődési körödet, a választott szakmádat, sőt még a vallásodat is, így tovább szűkítheted azoknak a jelölteknek a körét, akivel csevegésbe kezdesz Szekszárdon.

Hiába származtok egy városból, ha nincs meg a közös nevező, így a társkereső azt javasolja, hogy minél jobban tanulmányozd át a lehetséges társak adatlapját, hogy célzottan tudj beszélgetést kezdeményezni.

Az adatlapok és a modern, könnyen használható felület elérhető, a többi viszont rajtad múlik!

Izgalmas időszak vár rád!

Most már csak egy lépés választ el attól, hogy kinyíljanak előtted a társkereső chatablakai, és csevegni kezdj izgalmas, kedves emberekkel. Talán ott van köztük az is, akivel aztán bebarangolhatjátok Szekszárd zegzugos utcáit, sütizhettek a Zsitvai cukrászdában, mehettek együtt borkóstolóra, hogy aztán végül Ti is tegyetek egy lakatot a Vármegyeháza falára, ezzel is megpecsételve szerelmeteket.

A CUPYDO minden technikai segítséget megad, ellát hasznos tanácsokkal, összeköt szekszárdi és tolna megyei emberekkel, neked már csak magadat kell hozni! Ne habozz, már várnak rád!