2024.03.06.
Dobó István Vármúzeum

Egri vár bora 2024

2024.02.28.
Intercisa Múzeum

Ingyenes múzeumlátogatási alkalom

2024.02.26.
Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

Süveges Rita lett az Eszterházy Arts Awart közönségdíjasa

2021.05.17.
hír
Ha tetszik, ossza meg másokkal is:
Elindult az európai uniós pályázatok 2021-2027-es ciklusa. Szeretnél te is pályázni? Akkor itt a tökéletes idő hozzá, ráadásul egy pályázatfigyelővel naprakész lehetsz a változásokkal és az újonnan kiírt pályázatokkal kapcsolatban. Ráadásul a folyamatot automatizálhatod is.
Miben segíthet egy pályázatfigyelő?
A 2021-2027-es pályázati ciklusban 51,3 milliárd eurónyi pályázati forrás érhető el Magyarország számára. Ebből az összegből 16,7 milliárd euró nyílik meg a Next Generation EU eszközön belül. Ezeknek az elképesztő magas összegeket nyújtó pályázatoknak a célja, hogy javuljanak a lehetőségei az EU országainak.

Nincs időd folyton az új pályázatokat figyelni?

A pályázatfigyelő segítségével folyamatosan naprakészek lehetünk a pályázatokkal kapcsolatban. Nem kell a szabadidőnket arra áldozni, hogy az új pályázatokat monitorozzuk, sem pedig arra, hogy a már kiírt pályázatok változásait figyeljük. Mindezt elvégzi helyettünk a pályázatfigyelő program.

A pályázatfigyelés digitalizálásával rengeteg idő és pénz spórolható, hiszen egyszerűen személyre szabható a pályázatok követése. A pályázatfigyelő program naprakészen figyeli az új pályázatok megjelenését és azonnal értesítést küld, ha az előre beállított paramétereknek megfelelő pályázat jelenik meg a rendszerben.

A pályázatfigyelő nemcsak az újonnan kiírásra került pályázatokat jelzi

Természetesen a már kiírt pályázatoknál előfordulhatnak módosítások. Például bővül vagy szűkül a kedvezményezettek köre, változik a keretösszeg, módosulnak a felhasználási feltételek vagy pedig idő előtt lezárásra kerül a pályázat. Szerencsére a pályázatfigyelő ebben az esetben is segítséget nyújt.

A pályázatfigyelő nemcsak az újonnan kiírásra került pályázatokat jelzi, hanem azt is, ha valamelyik korábban megjelent pályázatnál módosítást történt. A Billingo Pályázatfigyelő garantálja, hogy minden, számodra fontos pályázati hírről azonnal értesítést küld és ingyenes pályázati előminősítést is nyújt.

Miért érdemes pályázati előminősítést kérni?

Bonyolultak a pályázati kiírások, szóval érdemes a megírásuk előtt pályázati előminősítést kérni, mellyel ellenőrizhető, hogy a sikeres induláshoz valóban adott-e minden feltétel. Fontos, hogy az előminősítést minden esetben profi pályázatíró végezze.

A sikeres előminősítést követően azt kell végiggondolni, hogy mi fér bele a pályázható keretbe, milyen módon lehetne a legtöbbet kihozni belőle, hogyan oldható meg az előfinanszírozás, valamint azt, hogy a kezdeti lépések milyen egyéb elemekkel bővíthetőek. Ezeknek az átgondolásához érdemes professzionális tanácsadást kérni, melyért nem kell külön fizetni bizonyos pályázatfigyelő előfizetési csomagok esetén.